Du får tilgang til Adobe Document Cloud fra https://documentcloud.adobe.com. Logg på med Adobe ID og passord, eller med din sosiale konto (Facebook eller Google). Du har tilgang til Adobe Document Cloud-tjenester og kan også laste ned de nyeste versjonene av Acrobat DC-skrivebordsprogrammet og appene for mobile enheter.

Adobe Document Cloud-startside

Arbeide med filer i Adobe Document Cloud

Du har tilgang til filene i Document Cloud med nettleseren, Acrobat DC- og Acrobat Reader DC-skrivebordsprogrammene eller Acrobat DC-appen for mobile enheter.

Gjør ett av følgende for tilgang til filene dine:

• Logg deg på Adobe Document Cloud med en nettleser og klikk på Filer i sidefeltet på Document Cloud-startsiden.
  • I Acrobat DC eller Acrobat Reader DC velger du Hjem > Document Cloud, og deretter velger du et PDF-dokument.
  • I Acrobat DC-appen for mobile enheter velger du meny > Document Cloud, og deretter velger du et PDF-dokument.

Mer informasjon

Til Se
Finn ut hvordan du arbeider med filer med Adobe Document Cloud-nettstedet Arbeide med filer
Finn ut hvordan du åpner PDF-filer med Acrobat DC eller Reader DC Åpner PDF-filer
Finn ut hvordan du lagrer PDF-filer med Acrobat DC eller Reader DC Lagre PDF-filer
Finn ut hvordan du deler filer og sporer dem med Acrobat DC Dele og spore filer
Finn ut hvordan du deler og sporer filer med Adobe Document Cloud-nettstedet Dele og spore PDF-filer på nettet

Behandle filer i Adobe Document Cloud

Hvis du skal behandle filer i Document Cloud fra en datamaskin eller mobilenhet, ser du denne artikkelen: Behandle filer.