Problem: Bibliotek-panelet sluttet å fungere etter at du installerte Creative Cloud-appen på nytt

Hvis du avinstallerer Creative Cloud-skrivebordsappen og installerer den på nytt som en del av en feilsøking, kan Bibliotek-panelet i en Creative Cloud-skrivebordsapp slutte å fungere. Et tomt panel vises (se nedenfor).

Et tomt Bibliotek-panel

Løsninger

Prøv følgende trinn for å løse problemet.

Løsning 1: Installer den nyeste versjonen av Creative Cloud-skrivebordsappen

Last ned det nyeste installasjonsprogrammet for Creative Cloud-bibliotek fra koblingen under, og dobbeltklikk på filen for å starte installasjonen.

• Installasjonsprogram for Creative Cloud-bibliotek: Windows  |  Mac
Hvis problemet ikke er løst enda. Følg trinnene i Løsning 2 under.

Løsning 2: Bruk renseverktøyet i Creative Cloud og installer deretter de nyeste bibliotekene manuelt

1. Stans alle pågående CC Library-prosesser ved å bruke Oppgavebehandling i Windows eller Aktivitetsovervåker på macOS.

Merk: Navnet på prosessen er «CCLibrary (32-/64-biters)».

2. Avslutt alle kjørende Adobe-programmer.

3. Bruk renseverktøyet i Creative Cloud til å rense CC Library.

Trinn for Windows:

1. Klikk på følgende kobling for å laste ned Adobe Creative Cloud Cleaner Tool for Windows: AdobeCreativeCloudCleanerTool.exe.
      Hvis du ser et spørsmål om å laste ned eller lagreen fil, klikker du på Lagre fil for å laste den ned til datamaskinen.
    2. Høyreklikk på den nedlastede filen, AdobeCreativecloudCleanerTool.exe, og velg Kjør som administrator.
      Merk: Hvis Kjør som administrator ikke er tilgjengelig når du høyreklikker, må du dobbeltklikke på filen AdobeCreativeCloudCleanerTool.exe for å kjøre EXE-filen.
    3. Følg veiledningen på skjermen i denne rekkefølgen:
      • Velg språk: Trykk på E for engelsk eller J for japansk, og trykk deretter på Enter.
      • Gå gjennom Adobes lisensavtale for sluttbrukere: Trykk på J for å godta eller N for å avslå (hvis du avslår stopper skriptet). Trykk på Enter.
      • Velg programmet du vil fjerne: Trykk på tallet som tilsvarer Alle ogtrykk på Enter.
      • På tallet som tilsvarer CC Library (32/64-biter) ogtrykk på Enter.
      • Bekreft at du ønsker å fjerne produktet: Trykk på J og deretter på Enter.
    4. Når du ser meldingen «Adobe Creative Cloud Cleaner Tool avsluttet», trykker du på Enter og starter datamaskinen på nytt.

Trinn for macOS:

1. Klikk på følgende kobling for å laste ned Adobe Creative Cloud Cleaner Tool for macOS: AdobeCreativeCloudCleanerTool.dmg.
      Hvis du ser et spørsmål om å laste ned eller lagreen fil, klikker du på Lagre fil for å laste den ned til datamaskinen.
    2. Kjør verktøyet ved å dobbeltklikke på den nedlastete filen AdobeCreativeCloudCleanerTool.dmg.
    3. Dobbeltklikk på Adobe Creative Cloud Cleaner Tool og følg instruksjonene på skjermen i denne rekkefølgen:
      • Velg språk: Trykk på E for engelsk eller J for japansk, og trykk deretter på Tilbake.
      • Gå gjennom Adobes lisensavtale for sluttbrukere: Trykk på J for å godta eller N for å avslå (hvis du avslår stopper skriptet). Trykk på Tilbake.
      • Velg versjonen av programmet du ønsker å fjerne, på menyen øverst til høyre i skriptvinduet. Trykk på Tilbake.
      • Velg appen du vil fjerne, i tabellen, CC Library, og klikk på Diskopprydding.
    4. Når du ser meldingen «Adobe Creative Cloud Cleaner Tool avsluttet», klikker du på Avslutt.

4. Last ned det nyeste installasjonsprogrammet for Creative Cloud-bibliotek fra koblingen under, og dobbeltklikk på filen for å starte installasjonen.

• Installasjonsprogram for Creative Cloud-bibliotek: Windows  |  Mac

Merk:

På macOS vil du eventuelt se en feilmelding når du prøver å kjøre installasjonspakken. Følg trinnene i følgende dokument for å kjøre installasjonsprogrammet: https://helpx.adobe.com/no/creative-cloud/kb/install-creative-cloud-mac-os-sierra.html