Windows | Forhåndsvisning av bilder og miniatyrbilder overlapper eller er brutt

Ser forhåndsvisningen av bilder og miniatyrbilder overlappet eller brutt ut i Windows? Lær hvordan du løser dette problemet.

Problem

Forhåndsvisning av bilder og miniatyrbilder overlapper eller er brutt på Windows når du bruker Lightroom eller Camera Raw til å justere bildene. Dette problemet oppstår med nye drivere fra NVIDIA (369.x til 374.x).

Løsning

Besøk NVIDIA-nettstedet og oppdater NVIDIA-driveren til v375.86.

Merk:

Dette problemet er oppført som løst i dette NVIDIA-dokumentet: Se side 10.

«[375.86, GeForce GTX 960] Tearing, checkerboard corruption occurs in Adobe Lightroom. [1842089]»