Hvis du er en bruker av Creative Cloud for team i Kina, vises følgende feilmelding hver gang du starter en Creative Cloud-app:

LocaleMismatch-CCT-China

Merk:

Denne feilen vises selv om du har installert appen på datamaskinen din på språket som er angitt i meldingen.

Løsning

For å løse dette problemet:

• Installer Creative Cloud Desktop-appen og logg på med en Adobe ID-konto som er kjøpt av et Creative Cloud Team-abonnement i Kina. Start deretter appen på nytt.
  • Hvis ikke, endrer du operativsysteminnstillingen til å angi forenklet kinesisk som det primære OS-språket.
  • Hvis ikke, avinstallerer du appen og installer appen på nytt med støtte for forenklet kinesisk.