Lær om hvordan du laster ned og bruker Photoshop Fix, Photoshop Mix, Photoshop Sketch, CC-forhåndsvisning og Lightroom for mobile

Adobe Photoshop Fix

Fix_1

Bruk Adobe Photoshop Fix til å kombinere kraften i Adobe Photoshop-programvare for PC-er med det praktiske med en mobil for en kreativ og brukervennlig funksjon for fotoretusjering på din iPhone eller iPad. Reparer, jevn ut, gjør flytende, gjør lysere og foreta andre endringer og justeringer av bilder for å få akkurat det utseendet du ønsker. I tillegg åpner Adobe Creative Cloud-knyttede arbeidsflyter i Fix opp for ubegrensede kreative muligheter.

Last ned: iTunes

Vanlige spørsmål om Adobe Photoshop Fix

Kom i gang med Photoshop Fix

Adobe Photoshop Mix

Mix_1

Bruk Adobe Photoshop Mix til å kombinere kraften i Adobe Photoshop-programvare med det praktiske med en mobil for en kreativ og brukervennlig funksjon for bilderedigering på din iPhone, iPad eller Android-telefon. Muligheten til å klippe ut bilder, blande dem og redigere bilder uten å ødelegge dem betyr at det opprinnelige bildet forblir uendret. I tillegg åpner Creative Cloud-knyttede arbeidsflyter i Mix opp for ubegrensede kreative muligheter.

Last ned: iTunes | Google Play

Vanlige spørsmål om Adobe Photoshop Mix

Kom i gang med Photoshop Mix

Adobe CC-forhåndsvisning

preview_2

Adobe CC-forhåndsvisning er en iOS-følgesapp til Photoshop som gjør at du kan forhåndsvise design i sanntid når du redigerer dem i Photoshop. Med CC-forhåndsvisning kan du sikre at designene dine vises slik du ønsker på de faktiske enhetene. CC-forhåndsvisning øker hastigheten på designprosessen og reduserer tiden det tar å teste på flere skjermstørrelser.
Hvis du har et dokument med tegnebrett, forsøker Enhetsforhåndsvisning å vise deg riktig tegnebrett ved å tilpasse størrelsen og posisjonen til tegnebrettet med størrelsen på den tilkoblede enheten.

Last ned: CC-forhåndsvisning er ikke lenger tilgjengelig for nedlasting og blir ikke vedlikeholdt etter oktober 2017.

Vanlige spørsmål om Adobe CC-forhåndsvisning

Hjelp for Photoshop | Enhetsforhåndsvisning

Adobe Lightroom for mobil

LR_1

Lys opp vakre bilder med Adobe Lightroom. Lightroom for mobil drives av Adobe Photoshop-teknologi og gjør det mulig å utforme og dele bilder med profesjonell kvalitet fra smarttelefonen eller nettbrettet. Og når du er klar til å ta fotograferingen et steg videre, gir vår prøveversjon av Creative Cloud Photography-planen deg muligheten til å vise, organisere, redigere og dele bildene dine over mobile enheter, datamaskiner og Internett. Alt du trenger som en fotograf – på ett sted.

Last ned: iTunes | Google Play

Vanlige spørsmål om Adobe Lightroom for mobil

Kom i gang med Lightroom for mobil

Adobe Photoshop Sketch

photoshop_sketch_mnemonic_no_shadow_128px

Adobe Photoshop Sketch samler inspirasjon, uttrykksfulle tegningsmuligheter og det kreative samfunnet på ett sted på din iPhone eller iPad. Gjør ideene dine om til skisser, og del dem på Behance for umiddelbar tilbakemelding. Sketch gir deg frihet til å finne inspirasjon, utforske ideer og få tilbakemeldinger fra personer du stoler på – uansett hvor du er.

Last ned: iTunes

Vanlige spørsmål om Adobe Photoshop Sketch

Kom i gang med Photoshop Sketch

Se også: