Lär dig hur du exporterar ditt arbete som PNG-filer med önskad upplösning i Illustrator CC-versionen från oktober 2017.
Påverkade versioner Version 2018 av Illustrator CC
Operativsystem Windows och macOS

Problem

När du exporterar ditt arbete som PNG-filer, exporterar Illustrator alltid arbetet i 72 ppi oavsett vilken upplösning du anger. Problemet inträffar bara när du aktiverar Importera föregående inställningar i Creative Cloud-datorprogrammet under uppdateringen från en tidigare version av Illustrator CC till Illustrator CC-versionen från oktober 2017.

Lösningar

Lösning 1: Återställ Illustrator-inställningarna

För att lösa problemet kan du återställa Illustrator-inställningarna till standardinställningarna. Mer information finns i Ange inställningar

Lösning 2: Kör skriptet: PNGResolutionReset

1. Hämta PNGResolutionReset.zip till datorn:

Hämta

2. Extrahera innehållet i zip-mappen som hämtades i steg 1.

3. Starta oktober 2017-versionen av Illustrator CC.

4. Välj Arkiv > Skript > Övriga skript. Alternativt kan du använda kortkommandot Ctrl/kommando+F12.

5. Välj det hämtade skriptet och klicka på Öppna.

Våra tekniker försöker hitta ett mer robust sätt att hantera detta problem.