Hämta de senaste funktionerna och felkorrigeringarna genom att helt enkelt uppdatera Lightroom till den senaste versionen.

Vad är den senaste versionen?

Lightroom Classic

• Den senaste versionen av Lightroom Classic är 8.4.1

Lightroom

• Den senaste versionen av Lightroom är 2.4.1

Obs!

Söker du efter information som gäller för äldre versioner av Lightroom? Se Uppdateringar för äldre versioner.

Hur gör jag för att söka efter och installera de senaste uppdateringarna?

Starta Lightroom och välj Hjälp > Uppdateringar.

Mer information finns i Uppdatera Creative Cloud-program.

Obs!

Hittar du inga tillgängliga uppdateringar? Se Tillgängliga uppdateringar som ej visas.

Hur gör jag för att kontrollera vilken version av Lightroom jag har?

Verifiera att du har den senaste versionen av Lightroom:

Välj Hjälp > Systeminformation.

Vad händer om datorn inte är ansluten till internet?

Gå till en internetansluten dator och hämta uppdateringen till en extern enhet eller media som sedan kan flyttas till datorn som inte är ansluten till internet.

Obs!

Produkten och uppdateringarna kan installeras offline men för inloggning och aktivering av programmet krävs tillfällig internetåtkomst.

Uppdateringar för Lightroom Classic och Lightroom

Direkthämtningar för Oktober 2018-versionen av Lightroom Classic (8.x) och Lightroom (2.x):

Versionsinformation:

Hur verifierar jag att Photoshop och Camera Raw är uppdaterat?

Om du använder Photoshop och Camera Raw med Lightroom, se Håll Photoshop uppdaterat för mer information.