Läs mer om nyheterna i den senaste versionen av Adobe Lightroom (dator och mobil).

De viktigaste nya funktionerna

Augusti 2019-versionen (datorversion 2.4, iOS-version 4.4 eller Android-version 4.4)

Öppna och återställa borttagna foton

Öppna och återskapa borttagna foton

Hitta dina foton som du tidigare har tagit bort från Lightroom för datorer och för mobila enheter på ett och samma ställe. Återskapa dem till dina album eller ta bort dem permanent.

Importera och spela upp videor på Lightroom för Android

Importera och spela upp videor
(endast Android)

Videor stöds nu i Lightroom för mobila enheter (Android). Importera och titta på videor på Android.

Redigera metadata för flera foton

Satsvis redigering för metadata
(endast Android)

Ändra alternativ för titel, bildtext, copyright och stjärngradering för flera foton samtidigt.

Uteslut skärmbilder när du lägger till foton automatiskt

Ändringar

Filter för flaggor och stjärngraderingar tas bort från delade album. I iOS utesluts skärmbilder som standard när du lägger till foton från kamerarullen automatiskt.

Supported-cameras-and-lenses

Stöd för nya kameror och objektiv

Se hela listan över kameror och objektivprofiler som stöds för Lightroom för datorer och Lightroom för mobila enheter (iOS och Android).

other_enhancements

Övriga förbättringar

Sortera dina album på datorn unikt. Få snabbare prestanda i Förbättra detaljer för vissa NVIDIA-kort i Windows. Mer information om de här och andra förbättringar i den här versionen.

Tidigare versioner av Lightroom