Nyheter i Lightroom

Läs mer om nyheterna i den senaste versionen av Lightroom för datorer och Lightroom för mobila enheter.

De viktigaste nya funktionerna

Juni 2021-versionen: version 4.3 för datorer, version 6.3 för iOS eller version 6.3 för Android

Premium-förinställningar i Lightroom

Få åtkomst till Premium-förinställningar för porträtt, resor, filmiska redigeringar med mera

Lightroom för datorer och mobila enheter innehåller nu exklusiva förinställningar som har valts ut med hjälp av professionella fotografer. Du kommer enkelt åt dem i panelen Förinställningar.

Super Resolution används för att fördubbla bildens upplösning

Förbättra snabbt kvaliteten på fotot

Använd Super Resolution för att enkelt öka bildupplösningen med upp till fyra gånger. Detta är särskilt användbart om du vill beskära bilder samtidigt som du bevarar riktigt bra fotodetaljer och skarpa kanter.

Dela och bjud in i Lightroom

Bjud in personer att redigera dina albumfoton

Nu kan du dela gruppalbum och bjuda in andra att redigera dina foton. Du kan se alla redigeringar som gjorts i panelen Versioner. De inbjudna kan också lägga till och exportera foton i JPG-format.

Anpassad beskärning i Lightroom för datorer

Skapa anpassade beskärningsproportioner

Med Lightroom för datorer kan du nu skapa anpassade beskärningsproportioner i panelen Beskär.

Kameror och objektiv som stöds

Stöd för nya kameror och objektiv

Hitta nyligen tillagda kameror och objektiv i den fullständiga listan över profiler som stöds.

Andra funktionsförbättringar

Andra funktionsförbättringar

Blockera skapare och deras inlägg i Upptäck. Hitta interaktiva självstudiekurser för färggradering i Lär digLightroom på webben har en arbetsyta som liknar den i Lightroom för datorer. Läs mer nedan.

Tidigare versioner av Lightroom