Läs mer om nyheterna i den senaste versionen av Adobe Lightroom CC (dator och mobil).

De viktigaste nya funktionerna

Februari 2019-versioner (datorversion 2.2, iOS-version 4.2 eller Android-version 4.2)

view_enhanced_details

Förbättra detaljer i dina foton med Raw-format

Få bättre kvalitet och återgivning av detaljer i dina foton med Raw-format.

create_a_panorama

HDR, panorama och HDR-panoramasammanfogning

Sammanfoga flera exponeringar eller flera foton för att skapa en HDR eller panorama.

targeted_adjustmenttool

Verktyget Måljustering

Få exakta bildkontroller för Tonkurva och Blandare för färg. Välj en specifik del av fotot för att ange vilka ljus- eller färgegenskaper som du vill justera.

histogram_clipping_indicators

Bortfallsindikatorer i histogram

Använd de här indikatorerna för att identifiera områden av rent svart och rent vitt när du justerar fotot.

ios

Nya funktioner i Lightroom för mobila enheter (iOS)

Läs mer om förbättringarna i den här versionen av Lightroom CC på iOS-plattformen.

android

Nya funktioner i Lightroom för mobila enheter (Android)

Läs om förbättringarna av användargränssnittet och programrättningar i den här versionen av Lightroom CC på Android-plattformen.

Supported-cameras-and-lenses

Stöd för nya kameror och objektiv

Se hela listan över kameror och objektivprofiler som stöds för Lightroom CC för datorer och Lightroom för mobila enheter (iOS och Android).

other_enhancements

Övriga förbättringar

Hitta information om förbättringar i den här versionen, till exempel förbättrade sök- och filteralternativ och möjligheten att ändra inställningar för kategoriseringen i vyn Personer.

Tidigare versioner av Lightroom CC