Nyheter i Lightroom

1. Användarhandbok för Adobe Lightroom
  2. Introduktion
    1. Nyheter i Lightroom
    2. Systemkrav för Lightroom
    3. Lightroom | Vanliga frågor
    4. Lightroom-självstudier
    5. Arbeta med Adobe Photoshop Lightroom för mobila enheter
    6. Ange inställningar
  3. Självstudiefunktioner i appen
    1. Utbildning och inspiration i appen
    2. Utbildning och inspiration i appen | Lightroom för mobila enheter (iOS)
    3. Utbildning och inspiration i appen | Lightroom för mobila enheter (Android)
  4. Lägga till, importera och ta foton
    1. Lägga till foton
    2. Ta foton med Lightroom för mobila enheter (iOS)
    3. Ta foton med Lightroom för mobila enheter (Android)
    4. Importera foton i Lightroom för mobila enheter (iOS)
    5. Importera foton och videor i Lightroom för mobila enheter (Android)
  5. Ordna foton
    1. Ordna foton
    2. Söka efter och ordna foton av personer i vyn Personer
    3. Sök efter och ordna foton i Lightroom för mobila enheter (iOS)
    4. Sök efter och ordna foton i Lightroom för mobila enheter (Android)
  6. Redigera foton
    1. Redigera foton
    2. Redigera foton i Lightroom för mobila enheter (iOS)
    3. Redigera foton i Lightroom för mobila enheter (Android)
    4. Sammanfoga foton för att skapa HDR-foton, panoramor och HDR-panoramor
    5. Förbättra bildkvaliteten enkelt i Lightroom
  7. Spara, dela och exportera
    1. Exportera eller dela dina foton
    2. Exportera och dela foton i Lightroom för mobila enheter (iOS)
    3. Spara, dela och exportera foton med Lightroom för mobila enheter (Android)
  8. Lightroom för mobila enheter, tevear och webben
    1. Kom igång med Lightroom för mobila enheter (iOS)
    2. Kom igång med Lightroom för mobila enheter (Android)
    3. Adobe Photoshop Lightroom på webben
    4. Konfigurera appen Lightroom for Apple TV
    5. Använd kortkommandon i Lightroom för mobila enheter (iOS och Android)
    6. Adobe Photoshop Lightroom för mobila enheter och Apple TV | Vanliga frågor
    7. Visa foton och videofilmer i Lightroom på en teve
    8. Så här lägger du till och synkroniserar förinställningar med en mobil enhet
  9. Migrera foton
    1. Migrera Apple Photos Library-bibliotek till Lightroom
    2. Migrera foton och videofilmer från Lightroom Classic till Lightroom
    3. Migrera foton från Photoshop Elements till Lightroom

Läs mer om nyheterna i den senaste versionen av Lightroom för datorer och Lightroom för mobila enheter.

Obs!

Augusti 2021-versionen av Lightroom för datorer (version 4.4) och Lightroom för mobila enheter (version 6.4) har stöd för nya kameror och objektiv och innehåller programrättningar. Se en fullständig lista över kameror och objektiv som stöds här:

De viktigaste nya funktionerna

Juni 2021-versionen: version 4.3 för datorer, version 6.3 för iOS eller version 6.3 för Android

Premium-förinställningar i Lightroom

Få åtkomst till Premium-förinställningar för porträtt, resor, filmiska redigeringar med mera

Lightroom för datorer och mobila enheter innehåller nu exklusiva förinställningar som har valts ut med hjälp av professionella fotografer. Du kommer enkelt åt dem i panelen Förinställningar.

Super Resolution används för att fördubbla bildens upplösning

Förbättra snabbt kvaliteten på fotot

Använd Super Resolution för att enkelt öka bildupplösningen med upp till fyra gånger. Detta är särskilt användbart om du vill beskära bilder samtidigt som du bevarar riktigt bra fotodetaljer och skarpa kanter.

Dela och bjud in i Lightroom

Bjud in personer att redigera dina albumfoton

Nu kan du dela gruppalbum och bjuda in andra att redigera dina foton. Du kan se alla redigeringar som gjorts i panelen Versioner. De inbjudna kan också lägga till och exportera foton i JPG-format.

Anpassad beskärning i Lightroom för datorer

Skapa anpassade beskärningsproportioner

Med Lightroom för datorer kan du nu skapa anpassade beskärningsproportioner i panelen Beskär.

Kameror och objektiv som stöds

Stöd för nya kameror och objektiv

Hitta nyligen tillagda kameror och objektiv i den fullständiga listan över profiler som stöds.

Andra funktionsförbättringar

Andra funktionsförbättringar

Blockera skapare och deras inlägg i Upptäck. Hitta interaktiva självstudiekurser för färggradering i Lär digLightroom på webben har en arbetsyta som liknar den i Lightroom för datorer. Läs mer nedan.

Tidigare versioner av Lightroom