Problem: Ett fel inträffar när du försöker avinstallera en Adobe-produkt

Installationsprocessen startar inte när du försöker avinstallera ett Adobe-program direkt efter avinstallation av en annan Adobe-produkt.

Lösning

AdobeIPCBroker.exe-processen kan förhindra två efterföljande avinstallationer av Adobe-produkter. Gör något av följande:

• Vänta 10–15 minuter och prova sedan att avinstallera programvaran.
  • Öppna Aktivitetshanteraren och avbryt AdobeIPCBroker.exe-processen i listan över processer som körs.

När AdobeIPCBroker.exe inte längre är en aktiv process kan du prova att avinstallera Adobe-programvaran på nytt.