För Photoshop Elements 15 är den lokaliserade hjälpen inte tillgängligt för följande språk:

  • Kinesiska, förenklad
  • Kinesiska, traditionell
  • Koreanska
  • Polska
  • Tjeckiska

Photoshop Elements 15 användare på dessa språk har åtkomst till hjälp påEngelska.

Du hittar lokaliserad hjälp för tidigare versioner från de arkiverade hjälpsidorna till Photoshop Elements och Elements Organizer.

Denna produkt är licensierad enligt en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported-licens  Twitter™- och Facebook-inlägg omfattas inte av villkoren i Creative Commons-licensen.

Juridiska meddelanden   |   Onlinesekretesspolicy