I Adobe Premiere Elements finns det många sätt att snabbt exportera och dela videoklipp. Använd panelen Exportera och dela när du vill spara och exportera färdiga videoklipp.

Med snabb export kan du snabbt exportera video i ett format som spelas upp på nästan alla vanliga enheter, exempelvis datorer, tv-apparater och mobila enheter eller på webben.

1. På arbetsytan i Adobe Premiere Elements väljer du Exportera och dela.

2. Välj Snabbexport i dialogrutan Exportera och dela.

Alternativ och inställningar för snabb export

3. Ange filnamnet och målet för utdatavideon.

4. Klicka på Spara.

Från en expert: Dela enkelt med Adobe Premiere Elements

Från en expert: Dela enkelt med Adobe Premiere Elements
Med Adobe Premiere Elements är det enkelt att dela videofilmer med familj och vänner. Philip Andrews beskriver hur du snabbt överför klipp till YouTube, Facebook och Vimeo.
Philip Andrews

Share videos on YouTubeGetting started tutorials for Adobe Premiere Elements