”Felpunkt hittades inte” fel vid start av Adobe Premiere Elements

När du försöker starta Adobe Premiere Elements, får du ett felmeddelande PremiereElementsEditor.exe- startpunkt hittades inte med följande beskrivning:

Procedurpostpunkten_crtCreateSymbolicLinkWen” Kunde inte hittas i det dynamiska länkbiblioteket c:\WINDOWS\SYSTEM32\MSVCP110.dll”

Lösning

Problemet inträffar när installationen av Visual Studio 2012 körningstid misslyckas vid installationen av Adobe Premiere Elements. För att lösa detta problem, gör ett av följande för att installera Visual C++ Redistributable för Visual Studio 2012 uppdatering 4.

• Installera Windows uppdateringar.
  • Hämta Visual C ++ Redistributable för Visual Studio 2012 uppdatering 4 frånMicrosoft Download Centre och installera körtiden manuellt.