För Adobe Premiere Elements 15, är den lokaliserade hjälpen inte tillgänglig för följande språk:

  • Kinesiska, förenklad
  • Kinesiska, traditionell
  • Polska
  • Tjeckiska

Adobe Premiere Elements 15 användare på dessa språk har åtkomst till hjälp påEngelska.

Du kan komma åt lokaliserad hjälp för tidigare versioner av Adobe Premiere Elements frånArkivsidan.

Denna produkt är licensierad enligt en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported-licens  Twitter™- och Facebook-inlägg omfattas inte av villkoren i Creative Commons-licensen.

Juridiska meddelanden   |   Onlinesekretesspolicy