Felsökning och hjälp

Ladda ned och installera

Hur gör jag för att köpa och installera och RoboHelp?

För inköpsinformation, se köpguide för RoboHelp Server 10. För stegvisa installationsanvisningar, se Installation i användarhandboken för RoboHelp Server.

Varför går det inte att hämta RoboHelp Server?

Lär dig hur man löser nedladdningsproblem med RoboHelp Server och andra Adobe-program.

Kan jag hämta en utvärderingsversion av RoboHelp?

Ja! Du kan hämta en utvärderingsversion från Adobes hämtningssida. Du måste logga in med ett Adobe ID och lösenord för att hämta en utvärderingsversion. Detaljerade anvisningar finns i den här artikeln om att installera en utvärderingsversion.

Hur hittar jag mitt Adobe-ID och lösenord?

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe-ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Vanliga frågor

Hur gör jag för att publicera innehållet från RoboHelp till RoboHelp Server?

Hur gör jag för att publicera innehållet från FrameMaker till RoboHelp Server?

Kan jag migrera data från RoboHelp Server 9 till RoboHelp Server 10?

Kan jag importera serverinstallationen från en instans av RoboHelp Server till en annan?

Hur kan jag analysera data från RoboHelp Server?

Du kan generera flera olika rapporter för att lära dig hur användare söker och navigerar ditt innehåll.

Community

Delta i konversationen.