Felsökning och hjälp

Ladda ned och installera

För inköpsinformation, se köpguide för RoboHelp Server 10. För stegvisa installationsanvisningar, se Installation i användarhandboken för RoboHelp Server.

Lär dig hur man löser nedladdningsproblem med RoboHelp Server och andra Adobe-program.

Ja! Du kan hämta en utvärderingsversion från Adobes hämtningssida. Du måste logga in med ett Adobe ID och lösenord för att hämta en utvärderingsversion. Detaljerade anvisningar finns i den här artikeln om att installera en utvärderingsversion.

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe-ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Vanliga frågor

Du kan generera flera olika rapporter för att lära dig hur användare söker och navigerar ditt innehåll.

Community

Delta i konversationen.