Efter en uppdatering till Adobe Illustrator CC 2015.3 saknas tillägget Image Trace i menyn Verktyg (Verktyg > Illustrator > Image Trace) i Bridge CC 6.2.

Påverkade versioner

Adobe Bridge CC 6.2 och Adobe Illustrator CC 2015.3

Operativsystem

Windows, Mac OS X

Lösning

Om du inte får åtkomst till Verktyg > Illustrator > Image Trace-tillägget i Bridge CC 6.2 efter uppdateringen till den senaste versionen av Illustrator CC 2015.3, gör du följande:

1. Kopiera mappen Adobe Illustrator Automation 2015.3 som finns på följande plats:

Win: C:\Program Files\Common Files\Adobe\Bridge CC 2015 Extensions\
    Mac OS X: /Library/Application Support/Adobe/Bridge CC 2015 Extensions/

2. Klistra in den kopierade mappen här:

Win: C:\Program Files\Common Files\Adobe\Bridge CC Extensions\
    Mac OS X: /Library/Application Support/Adobe/Bridge CC Extensions/

3. Starta om Bridge

Nu finns tillägget Image Trace i menyn Verktyg > Illustrator i Bridge CC 6.2.