Probleem: u kunt Animate CC niet op Windows 8.1 starten

U kunt Animate CC (13.0.0.759) niet op Windows 8.1 starten

Oplossing

Installeer Animate CC Update 1 op Windows 8.1. Zo werkt u de Animate CC-versie bij naar 13.0.0.808. Die versie wordt ondersteund en kan worden gestart op Windows 8.1. Raadpleeg Creative Cloud-apps downloaden en installeren voor meer informatie over het installeren van Animate CC Update 1 (13.0.1). Raadpleeg Veelgestelde vragen over Windows 8.1-compatibiliteit voor meer informatie over de compatibiliteit van Creative Cloud-toepassingen met Windows 8.1.