Leren en ondersteuning voor Adobe AIR

Zie Nieuw in Adobe AIR!

Beginnersgids

Aan de slag met AIR

Beginnersgids

Tutorials

Hier vind je zelfstudies van beginners tot expert om je te helpen je vaardigheden uit te breiden.

Zelfstudies

Handboek

Sneller antwoord krijgen en stapsgewijze instructies.

Handboek


Tips voor het oplossen van problemen en Help

U kunt AIR-runtime downloaden vanuit het Adobe AIR-downloadcentrum. U kunt de Adobe AIR SDK en compiler downloaden vanuit het Adobe AIR-ontwikkelingscentrum.

Als u een probleem hebt met het installeren van AIR, raadpleegt u Problemen oplossen met installatie van AIR op Windows of Problemen oplossen met installatie van Adobe AIR voor Mac OS voor oplossingen.

De website die u bekijkt maakt gebruik van een functie, zoals de mogelijkheid om te communiceren met AIR-applicaties, die door Google Chrome in een sandbox geplaatst is. Zie Veelgestelde vragen over Adobe Flash Enabler voor meer informatie.

Kom meer te weten over het bepalen van de versie van AIR op uw systeem.

Een nieuwere versie van Adobe AIR is gedownload en is klaar om te worden geïnstalleerd. Zie Veelgestelde vragen over automatische update van Adobe AIR 2.0 voor meer informatie.

Zie de releaseopmerkingen voor meer informatie over opgeloste problemen, verbeteringen en nieuwe functies in de nieuwste versie.

U kunt eerdere versies van AIR downloaden om te ontwikkelen en te testen. Voor regelmatig gebruik kunt u de recentste versie downloaden vanuit het Adobe AIR-downloadcentrum.

De nieuwste versie van AIR die de distributie van het Linux-bureaublad ondersteunt is AIR 2.6. Ga voor meer informatie naar Adobe AIR 2 voor 64-bits Linux-systemen installeren of Adobe AIR voor 32-bits Linux-bureaublad installeren.

Ja. Raadpleeg Adobe AIR installeren met behulp van YUM voor instructies.

De nieuwste systeemeigen AIR-extensies (ANE's) die door de AIR-community zijn gemaakt, vindt u op de pagina Systeemeigen uitbreidingen van Adobe AIR. U kunt ook zoeken naar tutorials en informatie voor het ontwikkelen van uw eigen ANE's. Neem een kijkje in de Flash & AIR-platforms presentatiegalerie voor aanbevolen ANE's.