Leren en ondersteuning voor Adobe AIR

Problemen oplossen & help

U kunt AIR runtime downloaden vanaf het Adobe AIR downloadcentrum. U kunt de Adobe AIR SDK en compiler downloaden vanaf het Adobe AIR ontwikkelingscentrum.

Als u een probleem hebt met het installeren van AIR, raadpleegt u Problemen met installatie van AIR op Windows oplossen of Problemen oplossen met installatie van Adobe AIR voor Mac OS voor oplossingen.

De website die u bekijkt maakt gebruik van een functie, zoals de mogelijkheid om te communiceren met AIR-toepassingen, die door Google Chrome in een sandbox geplaatst is. Zie Veelgestelde vragen over Adobe Flash Enabler voor meer informatie.

Meer te weten komen over de versie van AIR op uw systeem bepalen.

Een nieuwere versie van Adobe AIR is gedownload en is klaar om te worden geïnstalleerd. Zie Veelgestelde vragen over automatische update van Adobe AIR 2.0 voor meer informatie.

Zie de releaseopmerkingen voor meer informatie over opgeloste problemen, verbeteringen en nieuwe functies in de nieuwste versie.

U kunt eerdere versies van AIR downloaden voor ontwikkelen en testen. Voor regelmatig gebruik downloadt u de recentste versie vanaf het Adobe AIR-downloadcentrum.

De nieuwste versie van AIR die bureaublad Linux-distributie ondersteunt is AIR 2.6. Voor meer informatie raadpleegt u Adobe AIR 2 voor 64-bits Linux-systemen installeren of Adobe AIR voor 32-bits bureaublad Linux installeren.

Ja. Voor instructies, raadpleegt u Adobe AIR installeren met behulp van YUM.

De nieuwste systeemeigen AIR-extensies (ANE's) die door de AIRgemeenschap zijn gemaakt, zijn te vinden op de pagina Adobe AIR systeemeigen uitbreidingen. U kunt ook zoeken naar zelfstudies en informatie voor het ontwikkelen van uw eigen ANE's. Neem een kijkje bij de Flash & AIR-platforms presentatiegalerie voor aanbevolen ANE's.