Probleemoplossing en Help

Distributie

Hoe plan ik de distributie van Creative Cloud voor ondernemingen?

Als u een Creative Cloud-distributie plant, kunt u het beste eerst de tijd nemen om na te denken over de manier waarop u applicaties, opslagruimte en services wilt distribueren en beheren.

Hoe stel ik gebruikersidentiteiten in?

Adobe maakt gebruik van een onderliggend identiteitsbeheersysteem om gebruikers te verifiëren en te machtigen. U moet de gebruikersidentiteit plannen en daarna instellen op basis van de vereisten van uw onderneming.

Hoe beheer ik gebruikers en producten?

Met Gebruikersbeheer kunt u gebruikersaccounts maken, zoeken, bijwerken en verwijderen. Deze gebruikersaccounts geven de eindgebruikers in uw organisatie recht op Adobe-producten en -services.

Uw organisatie koopt Adobe-lidmaatschappen voor ondernemingen die toegang bieden tot verschillende Adobe-producten en -services die mogelijk Creative Cloud-producten omvatten. Meer informatie over hoe u het gebruik van deze lidmaatschappen en services nauwkeurig regelt.

Hoe distribueer ik apps en updates?

U bepaalt welke apps en services voor uw gebruikers worden gedistribueerd door de pakketten die u maakt. Deze pakketten kunnen vervolgens worden gedistribueerd naar de computers van de gebruikers in uw organisatie. U kunt zelfs een stille en aangepaste distributie uitvoeren als er tijdens de installatie geen invoer van de gebruikers is vereist.

Veelgestelde vragen

Wat is inbegrepen bij Adobe Creative Cloud voor ondernemingen?

Uw account voor Creative Cloud voor ondernemingen omvat creatieve apps zoals Photoshop en InDesign, CreativeSync om uw middelen op intelligente wijze te synchroniseren, bronnen voor creatieve middelen zoals Adobe Stock en Adobe Fonts, mobiele apps voor publicatie en beveiliging op ondernemingsniveau van uw intellectuele eigendommen en creatieve inhoud. Meer informatie over Creative Cloud voor ondernemingen.

Waar vind ik informatie over distributie op naam met Creative Cloud voor ondernemingen?

Bekijk deze video over het distribueren van Creative Cloud voor ondernemingen en krijg een overzicht van distributiebronnen voor licenties voor ondernemingen, het onderwijs en de overheid.

Waar vind ik meer informatie over Adobe Provisioning Toolkit?

Adobe Provisioning Toolkit Enterprise Edition is een opdrachtregelhulpprogramma voor ondersteunde platforms waarmee u serienummers voor Adobe®-producten kunt beheren en bijhouden. Lees hoe u het downloadt en gebruikt om uw ondernemingslicentie te beheren.

Waar vind ik meer informatie over Creative Cloud voor ondernemingen?

Voor meer veelgestelde vragen raadpleegt u Veelgestelde vragen over Creative Cloud voor ondernemingen.

Veelvoorkomende problemen

Waarom krijg ik Fout 190 wanneer ik probeer pakketten te installeren?

Wanneer u een pakket installeert dat Project Felix bevat, mislukt dit op computers waarop Windows 10 niet wordt uitgevoerd omdat deze niet voldoen aan de minimale systeemvereisten.

Waarom zie ik het bericht 'Configuratiefout 16' wanneer ik een Creative Cloud-applicatie start?

Deze fout treedt gewoonlijk op als een gebruiker niet de juiste bevoegdheden heeft op de computer waarop de applicatie wordt uitgevoerd. Volg de instructies voor uw besturingssysteem om machtigingen in te stellen voor de mappen Adobe PCD en SLStore.

Als een lidmaatschap wordt toegewezen, waarom wordt dit dan niet automatisch gekoppeld aan de momenteel aangemelde gebruiker?

Als een lidmaatschap wordt toegewezen aan een Adobe ID of Enterprise ID, wordt dat lidmaatschap niet automatisch gekoppeld aan de momenteel aangemelde computer. U kunt dit probleem gewoonlijk verhelpen door u af te melden en weer aan te melden.

Waarom verandert mijn licentie in een proefversie wanneer ik een belangrijke Creative Cloud-update accepteer?

In omgevingen waarin Creative Cloud is gedistribueerd via een pakket met serienummers, kan een licentiefout optreden waardoor applicaties worden weergegeven als proefversies. U kunt dit probleem gewoonlijk oplossen door opnieuw een serienummer toe te wijzen aan het desbetreffende werkstation.