Als er hogere kosten op uw rekening staan dan u had verwacht, controleert u hier wat de redenen kunnen zijn.

Is uw lidmaatschap onlangs verlengd?

De hogere kosten kunnen zijn omdat de promotieprijs voor het lidmaatschap is beëindigd en er na verlenging de standaardprijs in rekening is gebracht. 

Bent u geabonneerd op een proefversie van Adobe Stock?

Als u bent geabonneerd op een proefversie van Adobe Stock, wordt deze omgezet naar een betaalde bundel aan het eind van de proefperiode. Ga naar de pagina Abonnementen en producten om de producten en services te bekijken waarop u momenteel bent geabonneerd.

Hebt u per ongeluk een premiumafbeelding van Adobe Stock aangeschaft?

Als u een Adobe Stock-lidmaatschap hebt, kunt u standaardafbeeldingen downloaden conform uw abonnementsvoorwaarden. Alle premiumafbeeldingen die u koopt, worden apart in rekening gebracht. Controleer de bestelgeschiedenis op uw pagina Abonnementen en producten om te zien of u premiumafbeeldingen van Adobe Stock hebt gekocht.

Hebt u extra Stock-afbeeldingen gekocht (buiten uw maandelijkse abonnementsbundel)?

Als u een Adobe Stock-lidmaatschap hebt, zijn er mogelijk kosten in rekening gebracht wanneer u afbeeldingen hebt gekocht buiten uw maandelijkse abonnementsbundel.

Is de lidmaatschapsprijs in uw regio onlangs gestegen?

Als de lidmaatschapsprijs in uw regio onlangs is gewijzigd, worden de bijgewerkte kosten op uw rekening weergegeven. U moet vooraf een e-mailcommunicatie van Adobe ontvangen over eventuele prijswijzigingen. U kunt de lidmaatschapsprijs ook controleren op uw pagina Abonnementen en producten.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid