Aanmelden bij je Adobe-account

Je Adobe ID is gewoonlijk het e-mailadres dat je hebt gebruikt toen je je lidmaatschap startte of voor het eerst een Adobe-app of -service kocht, en je hebt deze nodig om toegang te krijgen tot je Adobe ID-account.

Hoe meld ik me aan bij mijn Adobe-account?

Je hebt toegang tot je Adobe ID-account op een van de volgende manieren:

Aanmelden met je e-mailadres

Meld je aan op https://account.adobe.com met je Adobe ID en wachtwoord. Je kunt ook je socialmedia-account (Facebook, Google of Apple) gebruiken om je aan te melden.

Meld je aan met het e-mailadres van je Adobe-account of socialmedia-account en voer je wachtwoord in wanneer je daarom wordt gevraagd

Aanmelden via de Creative Cloud desktop-app

Wist je dat je ook naar je Adobe-account kunt gaan via de Creative Cloud desktop-app? Open de app door te klikken op het pictogram van de Creative Cloud desktop-app in de Windows-taakbalk of de menubalk in macOS. Meld je aan bij de app en selecteer het pictogram Account rechtsboven. Selecteer vervolgens Adobe-account in het menu dat verschijnt.

Gangbare aanmeldingsproblemen oplossen

Hier vind je enkele eenvoudige oplossingen voor veelvoorkomende problemen wanneer je je probeert aan te melden bij je Adobe-account.

Zijn de toetsen Caps Lock en Num Lock uitgeschakeld?

Caps Lock en Num Lock?

Zorg dat de toetsen Caps Lock en Num Lock zijn uitgeschakeld om te voorkomen dat je een onjuiste gebruikersnaam of een onjuist wachtwoord typt. Typ vervolgens je e-mailadres en wachtwoord nogmaals.

Heb je je e-mailadres veranderd of heb je meerdere e-mailadressen?

Meerdere e-mails

Als je meerdere e-mailaccounts hebt of als je je e-mailadres hebt gewijzigd nadat je je voor het eerst hebt aangemeld, probeer dan je andere of vorige e-mailadres te gebruiken. Neem contact met ons op als je denkt dat je meerdere Adobe ID's hebt die zijn gekoppeld aan verschillende e-mailadressen of als je niet zeker weet welk e-mailadres aan je huidige lidmaatschap of aangeschafte product is gekoppeld.

Heb je een andere browser geprobeerd?

Browserconflict

Probeer je aan te melden met een andere webbrowser. Als cookies zijn uitgeschakeld, schakel je cookies in en wis je de cookies en cache van de browser. (Raadpleeg de documentatie van de browser voor instructies.)

Probeer je je aan te melden met je Facebook-, Google- of Apple-account?

Fouten met aanmelden via Facebook, Google of Apple oplossen

Zie Fouten oplossen met betrekking tot aanmelding bij je Adobe-account met Facebook, Google of Apple om fouten op te lossen die optreden wanneer je je aanmeldt met je Facebook-, Google-of Apple-account.

Kun je je niet aanmelden bij de Creative Cloud desktop-app?

Fout met aanmelden bij Creative Cloud

Als je je niet kunt aanmelden bij de Creative Cloud desktop-app, raadpleeg je Problemen met Creative Cloud-activering oplossen.