Je Adobe ID is gewoonlijk het e-mailadres dat je hebt gebruikt toen je je lidmaatschap startte of voor het eerst een Adobe-app of -service kocht, en je hebt dit nodig om toegang te krijgen tot je Adobe ID-account.

Je hebt op twee manieren toegang tot je Adobe ID-account: online via Adobe.com of via de Creative Cloud desktop-app.

Aanmelden via Adobe.com

Ga online naar je Adobe ID-account en meld je aan met je Adobe ID en wachtwoord.

Aanmelden via de Creative Cloud desktop-app

1. Klik op het Creative Cloud-pictogram  op de taakbalk (Windows) of de Apple-menubalk (Mac OS) om de Creative Cloud desktop-app te openen.

2. Als je wordt gevraagd je aan te melden, voer je je Adobe ID (gewoonlijk je e-mailadres) en wachtwoord in en klik je op Aanmelden.

sign-in_screen
  3. Klik op het profielpictogram en klik vervolgens op Account beheren in het menu dat verschijnt.

profile_menu_cc