Je Adobe ID is gewoonlijk het e-mailadres dat je hebt gebruikt toen je je lidmaatschap startte of voor het eerst een Adobe-app of -service kocht, en je hebt deze nodig om toegang te krijgen tot je Adobe ID-account.

Hoe meld ik me aan bij mijn Adobe-account?

Ga online naar je Adobe ID-account en meld je aan met je Adobe ID en wachtwoord.

Aanmelden bij je Adobe-account
Aanmelden bij je Adobe-account

Nadat je je hebt aangemeld, ga je naar de pagina van je Adobe ID-account. Hier kun je je lidmaatschappen en producten bekijken, je wachtwoord wijzigen, facturen afdrukken, apps downloaden en nog veel meer.

Toegang tot je Adobe-account
Toegang tot je Adobe-account

Opmerking:

Wist je dat je ook naar je Adobe-account kunt gaan via de Creative Cloud desktop-app? Start de app door te klikken op het Creative Cloud-pictogram in de taakbalk (Windows) of de Apple-menubalk (Mac). Meld je aan bij de app en klik op het pictogram Profiel. Klik in het menu dat verschijnt op Adobe-account om naar je Adobe-account te gaan.

Adobe-account beheren

Gangbare aanmeldingsproblemen oplossen

Hier vind je enkele eenvoudige oplossingen voor veelvoorkomende problemen wanneer je je probeert aan te melden bij je Adobe ID-account.

Zijn de toetsen Caps Lock en Num Lock uitgeschakeld?

Caps Lock and Num Lock?

Controleer of de toetsen Caps Lock en Num Lock zijn uitgeschakeld om te voorkomen dat je een onjuiste gebruikersnaam of een onjuist wachtwoord typt. Typ vervolgens je e-mailadres en wachtwoord nogmaals.

Heb je je e-mailadres veranderd of heb je meerdere e-mailadressen?

Multiple emails

Als je meerdere e-mailaccounts hebt of als je je e-mailadres hebt gewijzigd nadat je je voor het eerst hebt aangemeld, probeer dan je andere of vorige e-mailadres te gebruiken. Neem contact met ons op als je denkt dat je meerdere Adobe ID's hebt die zijn gekoppeld aan verschillende e-mailadressen of als je niet zeker weet welk e-mailadres aan je huidige lidmaatschap of aangeschafte product is gekoppeld.

Heb je een andere browser geprobeerd?

Browser conflict

Probeer je aan te melden met een andere internetbrowser. Als cookies zijn uitgeschakeld, schakel je cookies in en wis je de cookies en cache van de browser. (Raadpleeg de documentatie van de browser voor instructies.)

Probeer je je aan te melden met je Facebook- of Google-account?

Signing in with Facebook or Google

Zie Fouten oplossen die betrekking hebben op het aanmelden met je socialmedia-account om fouten op te lossen die optreden wanneer je je aanmeldt met je Facebook- of Google-account.

Kun je je niet aanmelden bij de Creative Cloud desktop-app?

Error signing into Creative Cloud

Als je je niet kunt aanmelden bij de Creative Cloud desktop-app, raadpleeg je Problemen met Creative Cloud-activering oplossen.