Je kunt eenvoudig upgraden en van het ene naar het andere lidmaatschap overstappen.

Voordat je begint: welke accountpagina zie je?

icon

We zijn druk geweest!

We werken er hard aan om je ervaring te verbeteren. Daarom zijn we bezig over te stappen op een accountpagina met een nieuw ontwerp. Om je naar de juiste inhoud te kunnen leiden, moeten we daarom eerst weten welke accountpagina je ziet.

1. Meld je aan bij je Adobe-account (gebruik het e-mailadres dat je hebt opgegeven toen je je account instelde).

2. Klik hieronder op de pagina die overeenkomt met jouw accountpagina om naar de juiste instructies te gaan.

Je lidmaatschap upgraden of je opties bekijken

Je kunt je maandlidmaatschap upgraden naar een jaarlidmaatschap (dat je per maand of eenmaal per jaar betaalt) zonder dat je annuleringskosten voor je huidige lidmaatschap hoeft te betalen. Bij een upgrade ontvang je een terugbetaling voor het ongebruikte deel van je vorige lidmaatschap.

1. Meld je aan bij je Adobe ID-account met je Adobe ID (meestal je e-mailadres) en wachtwoord.

2. Klik onder Lidmaatschappen en producten op Lidmaatschap beheren.

Lidmaatschap beheren

Opmerking:

Zie je de koppeling Lidmaatschap beheren niet? Neem contact met ons op als je je Creative Cloud-lidmaatschap wilt wijzigen.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Klik onder Lidmaatschapsgegevens op Overstappen naar een ander lidmaatschap. Je kunt ook de gegevens van je huidige lidmaatschap weergeven.
    • Als Overstappen naar een ander lidmaatschap niet wordt weergegeven (zoals in het scherm hieronder) neem je contact met ons op om je lidmaatschap te wijzigen. In landen waarin Digital River werkzaam is, de e-commercepartner van Adobe, is het niet mogelijk om online wijzigingen aan te brengen.
    Overstappen naar een ander lidmaatschap
    Een van de twee vensters wordt weergegeven, afhankelijk van je land. Als je het scherm aan de linkerkant ziet, klik je op Overstappen naar een ander lidmaatschap. Als je het scherm aan de rechterkant ziet, neem je contact met ons op om je lidmaatschap te annuleren.
  4. Als je op Overstappen naar een ander lidmaatschap hebt geklikt, kies je een lidmaatschap uit de lijst met beschikbare lidmaatschappen. Als je door de lijst met lidmaatschappen wilt bladeren, klik je op de pijl-rechts.

find-plan

Als je het lidmaatschap ziet waarnaar je wilt overstappen, klik je op Dit lidmaatschap kiezen. In het volgende voorbeeld zie je hoe je overstapt naar het prepaidjaarlidmaatschap voor Creative Cloud.

Select-Creative-Cloud-annual-prepaid-plan
    • Als je het lidmaatschap waarnaar je wilt overstappen, niet ziet (als je bijvoorbeeld wilt overstappen van een lidmaatschap voor meerdere apps naar een Creative Cloud-jaarlidmaatschap of van een individueel lidmaatschap naar een teamlidmaatschap), neem je contact met ons op.
    • Je moet mogelijk je huidige lidmaatschap annuleren om te kunnen overstappen. Lees de voorwaarden voor lidmaatschappen en annulering van Adobe voordat je het lidmaatschap annuleert.
  5. Lees de voorwaarden en bepalingen op de bevestigingspagina en klik vervolgens op Overstappen naar een ander lidmaatschap.

Je lidmaatschap wordt geactiveerd en je huidige machtigingsstatus wordt weergegeven in de Creative Cloud desktop-app.

Opmerking:

Als je nieuwe lidmaatschap niet automatisch wordt geactiveerd, moet je je afmelden bij Creative Cloud en je vervolgens opnieuw aanmelden. Zie Aanmelden en afmelden om Creative Cloud-apps te activeren voor gedetailleerde instructies.