Je kunt eenvoudig upgraden en van het ene naar het andere lidmaatschap overstappen.

Je lidmaatschap upgraden of je opties bekijken

Je kunt je maandlidmaatschap upgraden naar een jaarlidmaatschap (dat je per maand of eenmaal per jaar betaalt) zonder dat je annuleringskosten voor je huidige lidmaatschap hoeft te betalen. Bij een upgrade ontvang je een terugbetaling voor het ongebruikte deel van je vorige lidmaatschap.

Opmerking:

In landen die worden bediend door Digital River, de e-commercepartner Adobe, is het niet mogelijk om online wijzigingen aan te brengen. Neem contact met ons op als je je lidmaatschap wilt wijzigen of upgraden.

1. Meld je aan bij je Adobe ID-account met je Adobe ID (meestal je e-mailadres) en wachtwoord.

2. Klik onder Lidmaatschappen en producten op Lidmaatschap beheren.

Lidmaatschap beheren

Opmerking:

Zie je de koppeling Lidmaatschap beheren niet? Neem contact met ons op als je je Creative Cloud-lidmaatschap wilt wijzigen.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Klik onder Lidmaatschapsgegevens op Overstappen naar een ander lidmaatschap. Je kunt ook de gegevens van je huidige lidmaatschap weergeven.
    • Als Overstappen naar een ander lidmaatschap niet wordt weergegeven, neem je contact met ons op om je lidmaatschap te wijzigen.
    Overstappen naar een ander lidmaatschap
    Een van de twee vensters wordt weergegeven, afhankelijk van je land. Het bovenste venster bevat de optie Overstappen naar een ander lidmaatschap, het onderste venster niet.
  4. Als je hebt geklikt op Overstappen naar een ander lidmaatschap, kies je een lidmaatschap in de lijst met beschikbare lidmaatschappen en klik je op Overstappen.

• Als je het lidmaatschap waarnaar je wilt overstappen, niet ziet (als je bijvoorbeeld wilt overstappen van een lidmaatschap voor meerdere apps naar een Creative Cloud-jaarlidmaatschap of van een individueel lidmaatschap naar een teamlidmaatschap), neem je contact met ons op.
    • Je moet mogelijk je huidige lidmaatschap annuleren om te kunnen overstappen. Lees de voorwaarden voor lidmaatschappen en annulering van Adobe voordat je het lidmaatschap annuleert.
  5. Lees de algemene voorwaarden op de bevestigingspagina en klik op Overstappen naar ander lidmaatschap.

Je lidmaatschap wordt geactiveerd en je huidige machtigingsstatus wordt weergegeven in de Creative Cloud desktop-app.

Opmerking:

Als je nieuwe lidmaatschap niet automatisch wordt geactiveerd, moet je je afmelden bij Creative Cloud en je vervolgens opnieuw aanmelden. Zie Aanmelden en afmelden om Creative Cloud-apps te activeren voor gedetailleerde instructies.

Een proefversie omzetten in een betaald lidmaatschap

1. Meld je aan bij je Adobe ID-account met je Adobe ID (meestal je e-mailadres) en wachtwoord.

2. Klik op Aan de slag en kies een lidmaatschap.

Zie Een proefversie omzetten in een betaald Creative Cloud-lidmaatschap voor informatie over en instructies voor het omzetten van een verlopen proefversie.

Veelgestelde vragen

Ik zie het lidmaatschap niet waarnaar ik wil overstappen

Als je het lidmaatschap waarnaar je wilt overstappen, niet ziet (als je bijvoorbeeld wilt overstappen van een lidmaatschap voor meerdere apps naar een Creative Cloud-jaarlidmaatschap of van een individueel lidmaatschap naar een teamlidmaatschap), neem je contact met ons op.

Waar kan ik meer informatie vinden over Creative Cloud voor studenten en docenten?