Een mislukte of gemiste betaling herstellen

1. Creative Cloud-handboek
  2. Inleiding tot Creative Cloud
    1. Veelgestelde vragen | Creative Cloud
    2. Systeemvereisten voor Creative Cloud
  3. Downloaden, installeren, configureren en bijwerken
    1. Creative Cloud-apps downloaden
    2. Creative Cloud-apps openen
    3. De werkruimte Start
    4. Creative Cloud-apps bijwerken
    5. De taal van je Creative Cloud-apps wijzigen
    6. De Creative Cloud desktop-app verwijderen
    7. Creative Cloud-apps verwijderen
  4. Je account beheren
    1. Een proefversie van Creative Cloud omzetten in een betaald lidmaatschap
    2. Je Adobe-lidmaatschap wijzigen
    3. Creditcard en factuuradres bijwerken
    4. Je Adobe-factuur weergeven, downloaden of mailen
    5. Een mislukte of gemiste betaling herstellen
    6. Een Adobe-proefversie of -lidmaatschap annuleren
  5. Creative Cloud-services
    1. Adobe Stock gebruiken in Creative Cloud-apps
    2. Adobe Fonts gebruiken in Creative Cloud-apps
    3. Creative Cloud Market is niet meer beschikbaar
  6. Samenwerkings- en opslagservices
    1. Wat zijn clouddocumenten?
    2. Clouddocumenten | Veelgestelde vragen
    3. Clouddocumenten maken of bestanden omzetten in clouddocumenten
    4. Clouddocumenten instellen voor offline gebruik
    5. Teruggaan naar een eerdere versie van een clouddocument
    6. Je werk delen om opmerkingen te ontvangen
    7. Waarom kan ik mijn clouddocumenten niet offline zien?
    8. Creative Cloud Libraries
    9. Samenwerken aan Creative Cloud Libraries en mappen
    10. Veelgestelde vragen over samenwerking
    11. Je bestanden synchroniseren met cloudopslag
    12. Achterhalen hoeveel cloudopslag je hebt
    13. Synchronisatieopties instellen
  7. Mobiele Creative Cloud-apps
    1. Veelgestelde vragen | Mobiele apps
    2. Adobe Creative Cloud voor mobiele apparaten
  8. Ondernemingen en teams
    1. Leren en ondersteuning voor ondernemingen
    2. Leren en ondersteuning voor teams
    3. Snelstartgids voor teamleden

Leer hoe u een betaling opnieuw uitvoert als deze is mislukt of als u deze hebt gemist.

Hoelang heb ik de tijd om een betaling te corrigeren?

U hebt 30 dagen de tijd om uw betalingsgegevens bij te werken vanaf de eerste mislukte betaling. Uw abonnement wordt opgeschort als uw betaling niet binnen 30 dagen na de verlengingsdatum is ontvangen.

Hoe u uw betaling opnieuw uitvoert of uw betalingsgegevens bijwerkt

Als uw kaartgegevens of factureringsgegevens zijn gewijzigd, kunt u die gegevens bijwerken. Adobe probeert de betaling opnieuw uit te voeren met de nieuwe gegevens.

1. Selecteer Facturering en betaling bewerken.

Facturering- en betalingsgegevens bewerken

2. Selecteer een van de volgende opties in het pop-upscherm:

• Nieuwe toevoegen: u kunt met een nieuwe kaart betalen.
    • Bewerken: werkt uw kaartgegevens bij of start de betaling opnieuw met dezelfde kaart.
    • Opnieuw proberen (indien beschikbaar): start uw betaling opnieuw met de bestaande kaart. In dit geval kunt u stap 4 overslaan.
    Betalingsgegevens bijwerken
    Selecteer Nieuwe toevoegen om een nieuwe kaart toe te voegen of Bewerken om de betalingsgegevens bij te werken.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

Nieuwe kaart toevoegen of bestaande kaartgegevens bijwerken

Wanneer u een nieuwe kaart wilt toevoegen of de gegevens van uw bestaande kaart wilt wijzigen, moet u de benodigde gegevens bijwerken. Selecteer vervolgens Opslaan.

Betalingsgegevens bijwerken
    Uw nieuwe kaart of bestaande kaartgegevens bijwerken

Uw kaartgegevens bijwerken om uw betaling opnieuw uit te voeren

Wanneer u de betaling met dezelfde kaart opnieuw wilt proberen, verwijdert u het kaartnummer en voert u het opnieuw in. Selecteer vervolgens Opslaan.

Betalingsgegevens bijwerken
    Kaartnummer verwijderen en opnieuw invoeren

Wilt u overstappen van creditcard naar PayPal?Ontdek hoe u eenvoudig kunt schakelen tussen creditcard en PayPal

Gebruikt u een bedrijfskaart?
    Zorg dat u de naam en het factuuradres van de kaarthouder gebruikt, niet die van uzelf. Neem contact op met de kaarthouder of uw boekhoudafdeling om de naam en het factuuradres te controleren.

Controleren of uw betaling is uitgevoerd

Het kan 24 uur duren voordat uw betaling in uw account wordt vermeld.

1. Onder Bestellingen en facturen selecteert u Facturen bekijken om het bestelnummer van uw lidmaatschapsplan te zien.

Selecteer Facturen bekijken

2. Controleer of uw betaling is verwerkt.

Betalingsgegevens verifiëren

Nog steeds problemen?

Als uw betaling nog steeds niet lukt, neemt u rechtstreeks contact op met uw betalingsdienst. Het kan zijn dat u onverwacht uw kredietlimiet heeft bereikt of dat u uw rekening heeft geblokkeerd ter bescherming tegen fraude. Nadat het probleem is verholpen, verwerkt Adobe uw betaling automatisch opnieuw.