Wil je een je proefversie van Creative Cloud omzetten in een betaald Creative Cloud-lidmaatschap? Lees hoe je overschakelt naar een betaald lidmaatschap, zelfs als de proefversie is verlopen.

Een proefversie omzetten in een betaald lidmaatschap

Je proeflidmaatschap van Adobe Creative Cloud begint op de dag dat je de app installeert en elke app heeft een eigen proefversie. Je kunt je proefversie tijdens of na de proefperiode omzetten in een betaald lidmaatschap.

1. Ga naar www.adobe.com/nl en klik op Aanmelden in de bovenste navigatiebalk. Meld je aan met je Adobe ID en wachtwoord of met je socialmedia-account (Facebook of Google).

Als je al bent aangemeld, klik je op je naam in de navigatiebalk bovenaan op het scherm.

Het deelvenster voor het beheren van je account wordt weergegeven.

Opmerking:

Zorg dat je de Adobe ID gebruikt die je ook hebt gebruikt toen je de proefversies van de apps installeerde.

2. Klik op Lidmaatschap kiezen.

Lidmaatschap kiezen

De pagina met Creative Cloud-lidmaatschappen wordt weergegeven.

3. Kies een lidmaatschap en klik op Nu kopen.

4. Bekijk de details van het lidmaatschap en klik op Algemene voorwaarden accepteren.

5. Voer je betalingsgegevens in en klik op Doorgaan. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van je aankoop.

Een verlopen proefversie omzetten in een betaald lidmaatschap

1. Klik in de taakbalk (Windows) of de Apple-menubalk (Mac OS) op het Creative Cloud-pictogram om de Adobe Creative Cloud desktop-app te openen.

Als het Creative Cloud-pictogram niet wordt weergegeven, start je de Creative Cloud desktop-app als volgt:

• Windows: kies Start > Programma's > Adobe Creative Cloud.
    • Mac OS: kies Ga > Programma's > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.
  2. Klik in het deelvenster Apps op Nu kopen naast een verlopen app. Volg daarna de aanwijzingen op het scherm om een Creative Cloud-lidmaatschap aan te schaffen.

Problemen met proefversies oplossen