Adobe Premiere Elements 2019

Windows

• Processor van 2 GHz of sneller met SSE2-ondersteuning; Dual-Core-processor voor HDV-bewerking; Intel Core i7 en 16 GB RAM voor XAVC-S (4K-bewerking)
  • Microsoft Windows 7 met SP1, Windows 8.1 of Windows 10 (aanbevolen)
  • 64-bit OS (32-bit niet ondersteund)
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 6.1 GB beschikbare vasteschijfruimte om de toepassingen te installeren; extra vrije ruimte nodig tijdens installatie
  • 10 GB om alle optionele inhoud te downloaden
  • Weergaveresolutie 1280 x 800 (bij schaalfactor 100%)
  • Met Microsoft DirectX 9 of 10 compatibel stuurprogramma voor geluid en monitor
  • Dvd-rom-station (bij installatie vanaf dvd)
  • Compatibele dvd-brander om dvd's te branden
  • Windows Media Player (vereist voor importeren/exporteren van Windows Media-indelingen)
  • Internetverbinding vereist voor het activeren van het product en het downloaden van inhoud*
  • Ondersteunde browsers: Microsoft Internet Explorer 9 t/m 11, Mozilla Firefox 4 of later, of de laatste versie van Google Chrome

macOS

• 64-bits multicore Intel-processor
  • Intel Core i7 en 16 GB RAM voor XAVC-S (4K-bewerking)
  • 8 GB beschikbare vasteschijfruimte om de toepassingen te installeren; extra vrije ruimte nodig tijdens installatie
  • 10 GB om alle optionele inhoud te downloaden
  • Mac OS X v10.12 (nieuwste puntversie) via Mac OS X v10.14
  • Er kan niet worden geïnstalleerd op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare flashopslagapparaten
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 1280 x 800 weergaveresolutie (op schaalfactor van 100 %)
  • Dvd-rom-station (bij installatie vanaf dvd)
  • Internetverbinding vereist voor het activeren van het product en het downloaden van inhoud*
  • Ondersteunde browsers: Safari 7.x of later, Mozilla Firefox 4 of later, of de laatste versie van Google Chrome

Aanbevolen configuraties voor het bewerken van 4K-video's

• Processor: Intel Core i7 multi-core
  • RAM: 16 GB of hoger
  • OS: Windows 10 of macOS 10.13
  • Harde schijf: SSD of 7200 rpm SATA

Ondersteunde import-/exportindelingen voor Adobe Premiere Elements:
AVCHD (alleen importeren), DV-AVI (importeren/exporteren in Windows), DVD (alleen Windows), H.264, HDV, MPEG-1 (alleen importeren), MPEG-2, MPEG-4, MP3, QuickTime (beperkte codecs), Windows Media (alleen Windows), en nog veel meer.

* Dit product integreert mogelijk met of staat toegang toe aan bepaalde onlineservices die door Adobe of derde partijen worden gehost (“Onlineservices”). Online services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder, en vereisen dat u akkoord gaat met aanvullende gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid van Adobe (zie www.adobe.com/go/terms_nl). Online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar. Voor toegang tot de services is mogelijk gebruikersregistratie vereist. De services kunnen zonder kennisgeving geheel of gedeeltelijk worden gewijzigd of geannuleerd. Er zijn mogelijk aanvullende kosten of abonnementskosten van toepassing.

Adobe Premiere Elements 2018

Windows

• 2 GHz-processor of sneller met SSE2-ondersteuning; Dual-Core-processor vereist voor HDV- of AVCHD-bewerking; Intel Core i7 vereist voor XAVC-S
  • 64 -bits versies van Microsoft Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8 of Windows 10
  • 4 GB RAM
  • 5 GB beschikbare vaste schijfruimte om toepassingen te installeren, 10 GB extra om alle optionele inhoud te downloaden
  • Weergaveresolutie 1280 x 800 (bij schaalfactor 100%)
  • Met Microsoft DirectX 9 of 10 compatibel stuurprogramma voor geluid en monitor
  • Dvd-rom-station (bij installatie vanaf dvd)
  • Compatibele dvd-brander vereist om dvd's te branden
  • Windows Media Player (vereist voor importeren/exporteren van Windows Media-indelingen)
  • Internetverbinding vereist voor het activeren van het product en het downloaden van inhoud*

macOS

• 64-bits multicore Intel-processor
  • macOS X v10.11, v10.12 of v10.13
  • 4 GB RAM
  • 5 GB beschikbare vaste schijfruimte om toepassingen te installeren, 10 GB extra om alle optionele inhoud te downloaden
  • Weergaveresolutie 1280 x 800 (bij schaalfactor 100%)
  • Dvd-rom-station (bij installatie vanaf dvd)
  • Compatibele dvd-brander vereist om dvd's te branden
  • Internetverbinding vereist voor het activeren van het product en het downloaden van inhoud*

Ondersteunde import-/exportindelingen voor Adobe Premiere Elements:
AVCHD (alleen importeren)**, DV-AVI (importeren/exporteren in Windows, alleen importeren in Mac OS), DVD, H.264, HDV, MPEG-1 (alleen importeren), MPEG-2, MPEG-4, MP3, QuickTime, Windows Media (alleen Windows), en nog veel meer. Voor importeren/exporteren van sommige indelingen kan activering via een internetverbinding vereist zijn. De activering is snel, eenvoudig en gratis.

* Dit product integreert mogelijk met of staat toegang toe aan bepaalde onlineservices die door Adobe of derde partijen worden gehost (“Onlineservices”). Onlineservices zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder en hiervoor moet u akkoord gaan met aanvullende gebruiksvoorwaarden en onlineprivacybeleid van Adobe (zie www.adobe.com/go/terms_nl). Onlineservices zijn niet beschikbaar in alle landen of talen, vereisen mogelijk gebruikersregistratie en kunnen zonder kennisgeving geheel of gedeeltelijk worden stopgezet of gewijzigd. Er zijn mogelijk aanvullende kosten of abonnementskosten van toepassing.

**Niet ondersteund op Windows 7

Adobe Premiere Elements 15.0

Windows

• 2 GHz-processor of sneller met SSE2-ondersteuning; Dual-Core-processor vereist voor HDV- of AVCHD-bewerking en Blu-ray- of AVCHD-export; Intel Core i7 vereist voor XAVC-S
  • 64 -bits versies van Microsoft Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8 of Windows 10
  • 4 GB RAM
  • 5 GB beschikbare vaste schijfruimte om toepassingen te installeren, 10 GB extra om alle optionele inhoud te downloaden
  • 1024 x 768 weergaveresolutie (schaalfactor 100 %)
  • Met Microsoft DirectX 9 of 10 compatibel stuurprogramma voor geluid en monitor
  • Dvd-rom-station (bij installatie vanaf dvd)
  • Compatibele dvd-brander vereist om dvd's te branden, compatibele Blu-ray-brander vereist om Blu-ray-schijven te branden
  • Windows Media Player (vereist voor importeren/exporteren van Windows Media-indelingen)
  • Internetverbinding vereist voor het activeren van het product en het downloaden van inhoud*

macOS

• 64-bits multicore Intel-processor
  • macOS X v10.10, v10.11 of v10.12
  • 4 GB RAM
  • 5 GB beschikbare vaste schijfruimte om toepassingen te installeren, 10 GB extra om alle optionele inhoud te downloaden
  • 1024 x 768 weergaveresolutie (op schaalfactor van 100 %)
  • Dvd-rom-station (bij installatie vanaf dvd)
  • Compatibele dvd-brander vereist om dvd's te branden, compatibele Blu-ray-brander vereist om Blu-ray-schijven te branden
  • Internetverbinding vereist voor het activeren van het product en het downloaden van inhoud*

Adobe Premiere Elements ondersteunt import-/exportindelingen zoals:
AVCHD, Blu-ray Disc (alleen export), DV-AVI (import/export op Windows, alleen import op Mac OS), DVD, Dolby® Digital Stereo, H.264, HDV, MPEG-1 (alleen import), MPEG-2, MPEG-4, MP3, QuickTime (alleen Mac), Windows Media (alleen Windows) en nog veel meer Voor importeren/exporteren van sommige indelingen kan activering via een internetverbinding vereist zijn. De activering is snel, eenvoudig en gratis.

* Internetverbinding is vereist. Dit product integreert mogelijk met of staat toegang toe aan bepaalde onlineservices die door Adobe of derde partijen worden gehost (“Online services”). Online services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder, en vereisen dat u akkoord gaat met aanvullende gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid van Adobe (zie www.adobe.com/go/terms_nl). De online services zijn niet beschikbaar in alle landen of talen, vereisen wellicht gebruikersregistratie en kunnen helemaal of gedeeltelijk zonder voorafgaande kennisgeving worden stopgezet of gewijzigd. Er zijn mogelijk aanvullende kosten of abonnementskosten van toepassing.

Adobe Premiere Elements 14.0

Windows

• 2 GHz-processor of sneller met SSE2-ondersteuning; Dual-Core-processor vereist voor HDV- of AVCHD-bewerking en Blu-ray- of AVCHD-export; Core i7 vereist voor XAVC S
  • Microsoft Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8 of Windows 10 (32-bits versies worden geïnstalleerd op 32-bits systemen, 64-bits versies worden geïnstalleerd op 64-bits systemen)
  • 2 GB RAM
  • 10 GB beschikbare vasteschijfruimte om toepassingen te installeren, 5 GB extra om inhoud te downloaden
  • 1024 x 768 weergaveresolutie (schaalfactor 100 %)
  • Microsoft DirectX 9 of 10 compatibel stuurprogramma voor geluid en monitor
  • Dvd-rom-station (bij installatie vanaf dvd)
  • Compatibele dvd-brander vereist om dvd's te branden, compatibele Blu-ray-brander vereist om Blu-ray-schijven te branden
  • QuickTime 7-software
  • Windows Media Player (vereist voor importeren/exporteren van Windows Media-indelingen)
  • Internetverbinding vereist voor het activeren van het product en het downloaden van inhoud*

Mac OS

• 64-bits Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.9 of v10.10
  • 2 GB RAM
  • 5 GB beschikbare vasteschijfruimte om toepassingen te installeren, 5 GB extra om inhoud te downloaden
  • 1024 x 768 weergaveresolutie (schaalfactor 100 %)
  • Dvd-rom-station (bij installatie vanaf dvd)
  • Compatibele dvd-brander vereist om dvd's te branden, compatibele Blu-ray-brander vereist om Blu-ray-schijven te branden
  • QuickTime 7-software
  • Internetverbinding vereist voor het activeren van het product en het downloaden van inhoud*

* Internetverbinding is vereist. Dit product integreert mogelijk met of staat toegang toe aan bepaalde onlineservices die door Adobe of derde partijen worden gehost (“Online services”). Online services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder, en vereisen dat u akkoord gaat met aanvullende gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid van Adobe (zie www.adobe.com/go/terms_nl). De online services zijn niet beschikbaar in alle landen of talen, vereisen wellicht gebruikersregistratie en kunnen helemaal of gedeeltelijk zonder voorafgaande kennisgeving worden stopgezet of gewijzigd. Er zijn mogelijk aanvullende kosten of abonnementskosten van toepassing.

Adobe Premiere Elements 13.0

Windows

• 2 GHz-processor of sneller met SSE2-ondersteuning; Dual-Core-processor vereist voor HDV- of AVCHD-bewerking en Blu-ray- of AVCHD-export; Intel Core i7 vereist voor XAVC-S
  • Microsoft Windows 7 of Windows 8 (32-bits versies worden geïnstalleerd op 32-bits systemen, 64-bits versies worden geïnstalleerd op 64-bits systemen)
  • 2 GB RAM
  • 5 GB beschikbare vasteschijfruimte om toepassingen te installeren, aanvullende 5 GB om inhoud te downloaden
  • 1024 x 768 weergaveresolutie (op schaalfactor van 100 %)
  • Met Microsoft DirectX 9 of 10 compatibel stuurprogramma voor geluid en monitor
  • Dvd-rom-station (bij installatie vanaf dvd)
  • Compatibele dvd-brander vereist om dvd's te branden, compatibele Blu-ray-brander vereist om Blu-ray-schijven te branden
  • QuickTime 7-software
  • Windows Media Player (vereist voor importeren/exporteren van Windows Media-indelingen)
  • Internetverbinding vereist voor het activeren van het product en het downloaden van inhoud*

Mac OS

• 64-bits Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.8 tot en met v10.10
  • 2 GB RAM
  • 5 GB beschikbare vasteschijfruimte om toepassingen te installeren, aanvullende 5 GB om inhoud te downloaden
  • 1024 x 768 weergaveresolutie (op schaalfactor van 100 %)
  • Dvd-rom-station (bij installatie vanaf dvd)
  • Compatibele dvd-brander vereist om dvd's te branden, compatibele Blu-ray-brander vereist om Blu-ray-schijven te branden
  • QuickTime 7-software
  • Internetverbinding vereist voor het activeren van het product en het downloaden van inhoud*

* Internetverbinding is vereist. Dit product integreert mogelijk met of staat toegang toe aan bepaalde onlineservices die door Adobe of derde partijen worden gehost (“Online services”). Online services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder, en vereisen dat u akkoord gaat met aanvullende gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid van Adobe (zie www.adobe.com/go/terms_nl). De online services zijn niet beschikbaar in alle landen of talen, vereisen wellicht gebruikersregistratie en kunnen helemaal of gedeeltelijk zonder voorafgaande kennisgeving worden stopgezet of gewijzigd. Er zijn mogelijk aanvullende kosten of abonnementskosten van toepassing.

Eerdere versies

Adobe Premiere Elements 12.0

Windows

• 2 GHz-processor of sneller met SSE2-ondersteuning; Dual-Core-processor vereist voor HDV- of AVCHD-bewerking en Blu-ray- of AVCHD-export
  • Microsoft Windows® XP met Service Pack 3, Windows Vista® met Service Pack 2, Windows 7 of Windows 8 & 8.1 (Adobe® Premiere® Elements Editor wordt uitgevoerd in 32-bits modus op Windows XP en Windows Vista en in 64-bits of 32-bits modus op Windows 7 en Windows 8 & 8.1; alle andere toepassingen worden native uitgevoerd op 32-bits besturingssystemen en in de 32-bits compatibiliteitsmodus op 64-bits besturingssystemen)
  • 2 GB RAM
  • 4 GB beschikbare vasteschijfruimte om toepassingen te installeren, aanvullende 5 GB om inhoud te downloaden
  • Videoadapter met stuurprogramma's voorzien van de nieuwste updates
  • Kleurenmonitor met 16-bits kleurenvideokaart
  • 1024x768 weergaveresolutie
  • Met Microsoft DirectX 9 of 10 compatibel stuurprogramma voor geluid en monitor
  • Dvd-rom-station (compatibele dvd-brander vereist om dvd's te branden, compatibele Blu-ray-brander vereist om Blu-ray-schijven te branden)
  • DV/i.LINK/FireWire/IEEE 1394-interface om een Digital 8 DV- of HDV-camcorder aan te sluiten
  • QuickTime 7-software
  • Windows Media Player (vereist voor importeren/exporteren van Windows Media-indelingen)
  • Internetverbinding vereist om het product te activeren*

Mac OS

• 64-bits Multicore Intel®-processor
  • Mac OS X v10.7 tot en met v10.9
  • 2 GB RAM
  • 4 GB beschikbare vasteschijfruimte om toepassingen te installeren, aanvullende 5 GB om inhoud te downloaden
  • Videoadapter met stuurprogramma's voorzien van de nieuwste updates
  • 1024x768 weergaveresolutie
  • Dvd-rom-station (compatibele dvd-brander vereist om dvd's te branden, compatibele Blu-ray-brander vereist om Blu-ray-schijven te branden)
  • DV/i.LINK/FireWire/IEEE 1394-interface om een Digital 8 DV- of HDV-camcorder aan te sluiten
  • QuickTime 7-software
  • Internetverbinding vereist om het product te activeren*

Adobe Premiere Elements 11.0

Windows

• 2 GHz-processor of sneller met SSE2-ondersteuning. Dual-Core-processor vereist voor HDV- of AVCHD-bewerking en Blu-ray- of AVCHD-export.
  • Microsoft® Windows XP met Service Pack 2, Windows Media Center, Windows Vista® (alle toepassingen worden native uitgevoerd op 32-bits besturingssystemen. Ze worden ook native uitgevoerd in 32-bits compatibiliteitsmodus op 64-bits besturingssystemen). Windows 7 of Windows 8 (Adobe® Premiere® Elements Editor wordt native uitgevoerd op 32-bits en 64-bits besturingssystemen. Alle andere toepassingen worden native uitgevoerd op 32-bits besturingssystemen en in de 32-bits compatibiliteitsmodus op 64-bits besturingssystemen).
  • 2 GB RAM
  • Kleurenmonitor met 16-bits kleurenvideokaart.
  • Met Microsoft DirectX 9 of 10 compatibel stuurprogramma voor geluid en monitor.
  • Windows Media Player (vereist voor importeren/exporteren van Windows Media-indelingen).

Mac OS

• 64-bits Multicore Intel®-processor.
  • Mac OS X v10.6 tot en met v10.8.
  • 2 GB RAM

Windows en Mac OS

• 4 GB beschikbare vasteschijfruimte om toepassingen te installeren. Extra 5 GB om inhoud te downloaden.
  • Videoadapter met stuurprogramma's voorzien van nieuwste updates.
  • 1024x768 weergaveresolutie.
  • Dvd-rom-station (compatibele dvd-brander vereist om dvd's te branden. Compatibele Blu-ray-brander vereist om Blu-ray-schijven te branden)
  • DV/i.LINK/FireWire/IEEE 1394-interface om een Digital 8 DV aan te sluiten.
  • QuickTime 7-software.
  • Internetverbinding vereist voor op internet gebaseerde services.

Adobe Premiere Elements 10.0

Windows

• 2 GHz-processor of sneller met SSE2-ondersteuning; Dual-Core-processor vereist voor HDV- of AVCHD-bewerking en Blu-ray- of AVCHD-export.
  • Microsoft Windows XP met Service Pack 2, Windows Media Center, Windows Vista® (alle toepassingen worden native uitgevoerd op 32-bits besturingssystemen en in 32-bits compatibiliteitsmodus op 64-bits besturingssystemen) of Windows 7 (Adobe® Premiere® Elements Editor wordt native uitgevoerd op 32-bits en 64-bits besturingssystemen, alle andere toepassingen worden native uitgevoerd op 32-bits besturingssystemen en in 32-bits compatibiliteitsmodus op 64-bits besturingssystemen)
  • 2 GB RAM
  • Kleurenmonitor met 16-bits kleurenvideokaart.
  • Met Microsoft DirectX 9 of 10 compatibel stuurprogramma voor geluid en monitor.
  • Windows Media Player (vereist voor importeren/exporteren van Windows Media-indelingen)

Mac OS

• Multicore Intel®-processor
  • Mac OS X v10.5.8 tot en met v10.7 (alle toepassingen worden native uitgevoerd op 32-bits besturingssystemen en in 32-bits compatibiliteitsmodus op 64-bits besturingssystemen).
  • 2 GB RAM

Windows en Mac OS

• 4 GB beschikbare vasteschijfruimte om toepassingen te installeren, aanvullende 5 GB om inhoud te installeren
  • Videoadapter met stuurprogramma's voorzien van nieuwste updates
  • 1024x768-monitorresolutie
  • Dvd-rom-station (compatibele dvd-brander vereist om dvd's te branden, compatibele Blu-ray-brander vereist om Blu-ray-schijven te branden)
  • QuickTime 7-software
  • DV/i.LINK/FireWire/IEEE 1394-interface om een Digital 8 DV- of HDV-camcorder aan te sluiten
  • Internetverbinding vereist voor op internet gebaseerde functies

Adobe Premiere Elements 9.0

Windows

• 2 GHz-processor of sneller met SSE2-ondersteuning; 3 GHz-processor vereist voor HDV of Blu-ray; Dual-Core-processor vereist voor AVCHD
  • Microsoft® Windows® XP met Service Pack 2, Windows Media Center, Windows Vista® of Windows 7
  • 1 GB RAM; 2 GB vereist voor HD-bewerking (inclusief HDV, AVCHD of Blu-ray)
  • 4 GB beschikbare vasteschijfruimte om toepassingen te installeren, aanvullende 5 GB om inhoud te installeren
  • Videokaart met de nieuwste bijgewerkte stuurprogramma's
  • 1024 x 768 weergaveresolutie bij 96 dpi of lager
  • Met Microsoft DirectX 9 of 10 compatibel stuurprogramma voor geluid en monitor
  • Dvd-rom-station (compatibele dvd-brander vereist om dvd's te branden, compatibele Blu-ray-brander vereist om Blu-ray-schijven te branden)
  • DV/i.LINK/FireWire/IEEE 1394-interface om een Digital 8 DV- of HDV-camcorder aan te sluiten, of een USB2-interface om een DV-via-USB-compatibele DV-camcorder aan te sluiten
  • QuickTime 7-software vereist (vereist voor importeren/exporteren van QuickTime-indelingen)
  • Windows Media Player (vereist voor importeren/exporteren van Windows Media-indelingen)
  • Internetverbinding vereist voor op internet gebaseerde functies

Mac OS

• Multicore Intel®-processor
  • Mac OS X v10.5.8 tot en met v10.6
  • 2 GB RAM
  • 4 GB beschikbare vasteschijfruimte om toepassingen te installeren, aanvullende 5 GB om inhoud te installeren
  • Videokaart met de nieuwste bijgewerkte stuurprogramma's
  • 1024 x 768 weergaveresolutie
  • Dvd-rom-station (compatibele dvd-brander vereist om dvd's te branden, compatibele Blu-ray-brander vereist om Blu-ray-schijven te branden)
  • DV/i.LINK/FireWire/IEEE 1394-interface om een Digital 8 DV- of HDV-camcorder aan te sluiten, of een USB2-interface om een DV-via-USB-compatibele DV-camcorder aan te sluiten
  • QuickTime 7-software vereist (vereist voor importeren/exporteren van QuickTime-indelingen)
  • Internetverbinding vereist voor op internet gebaseerde functies

Adobe Premiere Elements 8.0

Adobe Premiere Elements 8.0 voor Windows heeft de volgende systeemvereisten:

• 2 GHz-processor met SSE2-ondersteuning; 3 GHz-processor vereist voor HDV of Blu-ray; Dual-Core-processor vereist voor AVCHD
  • Microsoft® Windows® XP met Service Pack 2, Windows Media Center, Windows Vista® of Windows 7
  • Voor Windows XP: 512 MB RAM (2 GB vereist voor HD-bewerking, inclusief HDV, AVCHD of Blu-ray)
  • Voor Windows Vista en Windows 7: 1 GB RAM (2 GB vereist voor HD-bewerking, inclusief HDV, AVCHD of Blu-ray)
  • 4,5 GB beschikbare vasteschijfruimte
  • Kleurenmonitor met 16-bits kleurenvideokaart met bijgewerkte stuurprogramma's
  • 1024 x 768 schermresolutie met 96 dpi of lager
  • Met Microsoft DirectX 9 of 10 compatibel stuurprogramma voor geluid en monitor
  • Dvd-rom-station (compatibele dvd-brander vereist om dvd's te branden, compatibele Blu-ray-brander vereist om Blu-ray-schijven te branden)
  • DV/i.LINK/FireWire/IEEE 1394-interface om een Digital 8 DV- of HDV-camcorder aan te sluiten, of een USB2-interface om een DV-via-USB-compatibele DV-camcorder aan te sluiten (andere videoapparaten worden ondersteund via het mediadownloadprogramma)
  • QuickTime 7-software

Ondersteunde import-/exportindelingen

ASF (alleen importeren), AVI, AVCHD (alleen importeren), SWF-bestanden (alleen importeren), Blu-ray-schijf (alleen exporteren), DV, dvd, Dolby® Digital Stereo, H.264, HDV, JPEG, PNG (alleen importeren), PSD (alleen importeren), MOD en TOD (JVC Everio, alleen importeren), MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, mp3, WAV, QuickTime, Windows Media, WMA (alleen importeren) en 3GP.

Importeren/exporteren van sommige indelingen, inclusief AVCHD, dvd, Blu-ray, MPEG-2, MPEG-4 en H.264, vereist soms de activering of het downloaden van componenten via een internetverbinding. De activering of het downloaden is snel, eenvoudig en gratis. Importeren/exporteren van 3GP, 3GP2, MOV, MPEG-4 en QuickTime vereist QuickTime-software.

Ondersteunde talen

Adobe Premiere Elements 8.0 voor Windows is beschikbaar in de volgende talen:

• Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Duits
  • Italiaans
  • Japans
  • Portugees
  • Spaans
  • Zweeds

Adobe Premiere Elements 7.0

• 1,8 GHz-processor met SSE2-ondersteuning; 3 GHz-processor vereist voor HDV of Blu-ray; Dual-Core-processor vereist voor AVCHD
  • Microsoft Windows XP met Service Pack 2, Windows Media Center of Windows Vista
  • Voor Windows XP: 512 MB RAM (2 GB vereist voor HDV, AVCHD of Blu-ray)
  • Voor Windows Vista: 1 GB RAM (2 GB vereist voor HDV, AVCHD of Blu-ray)
  • 4,5 GB beschikbare vasteschijfruimte
  • Kleurenmonitor met 16-bits kleurenvideokaart
  • 1024 x 768 schermresolutie met 96 dpi of lager
  • Met Microsoft DirectX 9 of 10 compatibel stuurprogramma voor geluid en monitor
  • Dvd-rom-station (compatibele dvd-brander vereist om dvd's te branden, compatibele Blu-ray-brander vereist om Blu-ray-schijven te branden)
  • DV/i.LINK/FireWire/IEEE 1394-interface om een Digital 8 DV- of HDV-camcorder aan te sluiten, of een USB2-interface om een DV-via-USB-compatibele DV-camcorder aan te sluiten (andere videoapparaten worden ondersteund via het mediadownloadprogramma)
  • QuickTime 7-software

Ondersteunde import-/exportindelingen

Adobe Premiere Elements 7.0 ondersteunt de volgende import-/exportindelingen:

ASF (alleen importeren), AVI, AVCHD (alleen importeren), SWF-bestanden (importeren), Blu-ray-schijf (alleen exporteren), DV, dvd, Dolby® Digital Stereo, H.264, HDV, JPEG, PNG (alleen importeren), PSD (alleen importeren), MOD en TOD (JVC Everio, alleen importeren), MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, mp3, WAV, QuickTime, Windows Media, WMA (alleen importeren), 3GP.

Importeren/exporteren van sommige indelingen, inclusief AVCHD, dvd, Blu-ray, MPEG-2, MPEG-4, H.264 en Dolby Digital Stereo, vereist soms de activering via een internetverbinding. De activering is snel, eenvoudig en gratis. Importeren/exporteren van 3GP, 3GP2, MOV, MPEG-4 en QuickTime vereist QuickTime-software.

Ondersteunde talen

Adobe Premiere Elements 7.0 voor Windows is beschikbaar in de volgende talen:

• Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Duits
  • Italiaans
  • Japans
  • Spaans
  • Zweeds

Adobe Premiere Elements 6.0

Windows

• Intel® Pentium® 4- of Intel Celeron® 1,3 GHz- (of compatibele) processor
  • Microsoft® Windows® XP met Service Pack 2 of Windows Vista®
  • 256 MB RAM (512 MB aanbevolen)
  • 1,5 GB beschikbare vasteschijfruimte
  • Kleurenmonitor met 16-bits kleurenvideokaart
  • 1024 x 768 schermresolutie (met 96 dpi of lager)
  • Met Microsoft DirectX 9 compatibel weergavestuurprogramma
  • Cd-rom-station
  • De webfuncties vereisen Microsoft Internet Explorer 6, Netscape Navigator 7.0 of Mozilla Firefox 1.5

Mac OS

• PowerPC® G4- of G5- of Multicore Intel®-processor
  • Mac OS X v10.4.8 tot en met 10.5.2
  • 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 64 MB video-RAM
  • 1 GB beschikbare vasteschijfruimte (extra vrije ruimte nodig tijdens installatie)
  • 1024 x 768 weergaveresolutie
  • Dvd-rom-station
  • QuickTime 7-software vereist voor multimediafuncties
  • Internetverbinding vereist voor op internet gebaseerde services

Adobe Premiere Elements 5.0

Windows

• Intel® Pentium® 4- of Intel Celeron®- (of compatibele) 1,3 GHz-processor (Dual-Core-processors en processors met ondersteuning voor Hyper-Threading Technology)
  • Microsoft Windows Vista (alleen 32 bits), Windows® XP of Windows Media Center Edition (Windows XP en MCE vereisen Service Pack 2)
  • Windows XP: 256 MB RAM (512 MB aanbevolen)
  • Windows Vista: 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 1,5 GB beschikbare vasteschijfruimte
  • Kleurenmonitor met 16-bits kleurenvideokaart
  • 1024 x 768 schermresolutie met 96 dpi of lager
  • Weergavestuurprogramma compatibel met Microsoft DirectX 9 of 10
  • Cd-rom-station

Mac OS

Geen Mac OS-versie

Adobe Premiere Elements 4.0

Windows

• Intel® Pentium® III- of 4- of Intel Centrino™- (of compatibele) 800 MHz-processor
  • Microsoft® Windows® XP Professional, Home Edition of Media Center Edition 2005 met Service Pack 2
  • 256 MB RAM (512 MB aanbevolen)
  • 900 MB beschikbare vasteschijfruimte
  • Kleurenmonitor met 16-bits kleurenvideokaart
  • 1024 x 768 schermresolutie
  • Met Microsoft DirectX 9 compatibel weergavestuurprogramma
  • Cd-rom-station
  • Voor mobiele apparaten: vereist Palm OS® 4.0, 4.1 of 5.0 en Palm Desktop 4.0 of 4.01

Mac OS

• PowerPC® G3-, G4- of G5-processor
  • Mac OS X v.10.3 of 10.4
  • 256 MB RAM
  • 750 MB beschikbare vasteschijfruimte
  • 1024 x 768 16-bits (XGA) weergave
  • Cd-rom-station

Adobe Premiere Elements 3.0

Windows

• Intel® Pentium® III- of 4-processor met 800 MHz (sneller aanbevolen)
  • Microsoft® Windows® XP® Home of Professional met Service Pack 1 of Windows 2000 met Service Pack 4
  • 256 MB RAM (512 MB of meer aanbevolen)
  • 800 MB beschikbare vasteschijfruimte
  • Adobe Reader¨ 6.0.1 en Microsoft DirectX 9.0-software (meegeleverd met toepassings-cd en geïnstalleerd indien niet reeds aanwezig)
  • 1024x768 16-bits (XGA) kleurenweergave of grotere schermresolutie
  • Cd-rom-station
  • Compatibele bestandsindelingen: JPEG, TIFF, PSD, PDF, BMP, GIF en aanvullende bestandsindelingen

Mac OS

• PowerPC® G3-, G4- of G5-processor
  • Mac OS X 10.2.8 of 10.3
  • 256 MB RAM
  • 200 MB beschikbare vasteschijfruimte
  • Kleurenmonitor met videokaart geschikt voor duizenden kleuren
  • Beeldscherm met een resolutie van 1024 x 768 of hoger
  • Cd-rom-station
  • Compatibele bestandsindelingen: JPEG, TIFF, PSD, PDF, BMP, GIF en aanvullende bestandsindelingen

Adobe Premiere Elements 2.0

Windows

• Intel® Pentium®-processor
  • Microsoft® Windows® 98, NT 4.0, 2000, ME of XP
  • 128 MB RAM (512 MB of meer aanbevolen)
  • 150 MB beschikbare vasteschijfruimte
  • Kleurenmonitor geschikt weergave van duizenden kleuren
  • Cd-rom-station
  • Internet Explorer 5.0, 5.5 of 6.0 (voor Help-menu's)

Mac OS

• PowerPC®-processor
  • OS 9.1, 9.2.x, Mac OS X v. 10.1.3 tot en met 10.1.5
  • 128 MB RAM
  • 350 MB beschikbare vasteschijfruimte
  • Kleurenmonitor met videokaart geschikt voor duizenden kleuren
  • Cd-rom-station
  • Internet Explorer 5.0, 5.5 of 6.0 (voor Help-menu's)

Adobe Premiere Elements 1.0

Windows

• Intel® Pentium®-processor
  • Microsoft® Windows® 98, NT 4.0, 2000, ME of XP
  • 128 MB RAM (512 MB of meer aanbevolen)
  • 150 MB beschikbare vasteschijfruimte
  • Kleurenmonitor geschikt weergave van duizenden kleuren
  • Cd-rom-station
  • Internet Explorer 5.0, 5.5 of 6.0 (voor Help-menu's)

Mac OS

• PowerPC®-processor
  • OS 9.1, 9.2.x, Mac OS X v. 10.1.3 tot en met 10.1.5
  • 128 MB RAM
  • 350 MB beschikbare vasteschijfruimte
  • Kleurenmonitor met videokaart geschikt voor duizenden kleuren
  • Cd-rom-station
  • Internet Explorer 5.0, 5.5 of 6.0 (voor Help-menu's)