Pas je profielpagina in de bijdragersportal aan om een goede indruk van je werk te geven.

De kop van je profiel aanpassen

Je kunt een aangepaste afbeelding toevoegen aan de kop van je profielpagina. Volg deze stappen:

1. Klik op het tabblad Portfolio op de gewenste afbeelding voor de kop.

2. Klik op Omslagafbeelding voor profiel maken ().

v3_make-profile-image
    Een afbeelding instellen als profielkop

De afbeelding wordt de kop voor de pagina met je bijdragerprofiel.

Opmerking:

De kopafbeelding wordt automatisch vanuit het midden bijgesneden. Het is raadzaam een liggende afbeelding te kiezen waarbij de nadruk in het midden ligt.

profile-page-done

Verzamelingen aanbevelen op je profielpagina

Je kunt speciaal geselecteerde verzamelingen in de bijdragersportal maken om je beste werk te organiseren en aan kopers aan te bieden. Verzamelingen kunnen maximaal 1000 assets bevatten. Je kunt zo veel verzamelingen maken als je wilt, maar slechts twee ervan kunnen worden aanbevolen op je profielpagina.

Een verzameling maken

1. Selecteer op het tabblad Portfolio de assets die je wilt toevoegen aan de nieuwe verzameling.

2. Klik op Toevoegen aan een verzameling.

Een verzameling aanbevelen op je profielpagina

1. Ga naar de sectie Verzamelingen in de bijdragersportal.

2. Selecteer de optie Aanbevelen in mijn openbare profiel voor de verzameling die je wilt weergeven op je profielpagina.

feature-a-collection
    Een verzameling aanbevelen op je profielpagina