Lees hoe je contact kunt opnemen met een medewerker van de ondersteuning van Adobe Stock.

Contact opnemen

Hartelijk dank voor je bezoek aan deze site voor leren en ondersteuning. Wij hebben ons best gedaan informatie te bieden om antwoord te geven op veelgestelde vragen en je te helpen een succesvolle stockbijdrager te worden. Maar misschien heb je nog meer vragen. We moedigen je aan contact met ons op te nemen.

Koppeling Contact opnemen
Koppeling om contact met ons op te nemen, onder in de bijdragersportal

Neem contact met ons op door hier te klikken of door te klikken op de koppeling Contact opnemen onder in de bijdragersportal (zie hierboven). Als je ons schrijft, wees dan specifiek over het probleem dat je ondervindt of de vragen die je hebt. Beschrijf indien van toepassing de stappen die je hebt uitgevoerd en wat er gebeurde.

Opmerking:

Als je problemen ondervindt met het maken van een Adobe ID, raadpleeg je Problemen met Adobe ID-account en aanmelding oplossen. Je kunt ook contact opnemen met de ondersteuning van Adobe via de koppeling onderaan op de pagina van je Adobe ID-account.