Problem: Panelet Libraries fungerer ikke længere, efter du har installeret Creative Cloud-klientprogrammet igen

Hvis du afinstallerer Creative Cloud-klientprogrammet og geninstallerer det i forbindelse med fejlfinding, holder panelet Libraries i et Creative Cloud-program muligvis op med at fungere. Der vises i stedet et tomt panel, som vist nedenfor.

Et tomt panel Libraries

Løsninger

Prøv med følgende løsninger.

Løsning 1: Installer den nyeste version af Creative Cloud Libraries manuelt

Download det nyeste installationsprogram til Creative Cloud Libraries på nedenstående link, og dobbeltklik på installationsprogrammet.

• Installationsprogram til Creative Cloud Libraries: Windows  |  Mac
Hvis dette ikke løser problemet, skal du følge trinnene i Løsning 2 nedenfor.

Løsning 2: Brug værktøjet Creative Cloud Cleaner Tool, og installer derefter den nyeste version af Libraries manuelt

1. Luk alle aktive processer relateret til Creative Cloud Library vha. Jobliste i Windows eller Aktivitetsovervågning i macOS.

Navnet på processen er "CCLibrary (32/64 bit)".

2. Luk alle Adobe-applikationer.

3. Brug værktøjet Creative Cloud Cleaner til at rense Creative Cloud Library.

Hvis du har Windows:

1. Klik på følgende link for at downloade Adobe Creative Cloud Cleaner til Windows: AdobeCreativeCloudCleanerTool.exe.
      Hvis du bliver spurgt, om du vil køre eller gemme filen,promptskal du klikke på Gem filen for at hente filen til din computer.
    2. Højreklik på den fil, du har hentet (AdobeCreativeCloudCleanerTool.exe), og vælg Kør som administrator.
      Bemærk: Hvis muligheden Kør som administrator ikke vises, når du højreklikker på filen, skal du dobbeltklikke på AdobeCreativeCloudCleanerTool.exe i stedet for at køre programmet.
    3. Følg anvisningerne på skærmen i denne rækkefølge:
      • Vælg sprog: Tryk f.eks. på E for engelsk eller J for japansk, og tryk derefter på Enter.
      • Gennemse Adobes slutbrugerlicensaftale: Tryk på Y for at acceptere aftalen eller N, hvis du ikke accepterer den (processen afbrydes, hvis du ikke accepterer aftalen). Tryk på Enter.
      • Vælg det program, du ønsker at fjerne: Tryk på det tal, der svarer til Alle, ogtryk på Enter.
      • Tryk på det tal, der svarer til CC Library (32/64-bit), ogtryk på Enter.
      • Bekræft, at du vil fjerne produktet: Tryk på Y og derefter på Enter.
    4. Når du ser en meddelelse om, at Adobe Creative Cloud Cleaner er færdig, skal du trykke på Enter.

Hvis du har macOS:

1. Klik på følgende link for at downloade værktøjet Adobe Creative Cloud Cleaner til macOS: AdobeCreativeCloudCleanerTool.dmg.
      Hvis du bliver spurgt, om du vil køre eller gemme filen,promptskal du klikke på Gem filen for at hente filen til din computer.
    2. Kør værktøjet ved at dobbeltklikke på den fil, du har hentet (AdobeCreativeCloudCleanerTool.dmg).
    3. Dobbeltklik på Adobe Creative Cloud Cleaner, og følg anvisningerne på skærmen i den viste rækkefølge:
      • Vælg sprog: Tryk f.eks. på E for engelsk eller J for japansk, og tryk derefter på Enter.
      • Gennemse Adobes slutbrugerlicensaftale: Tryk på Y for at acceptere aftalen eller N, hvis du ikke accepterer den (processen afbrydes, hvis du ikke accepterer aftalen). Tryk på Enter.
      • Vælg den version af programmet, du ønsker at fjerne, i menuen i øverste højre hjørne af script-vinduet. Tryk på Enter.
      • Vælg den app, du ønsker at fjerne, i tabellen (i det her tilfælde er det CC Library), og klik derefter på Ryd op.
    4. Når du ser en meddelelse om, at Adobe Creative Cloud Cleaner er færdig, skal du klikke på Afslut.
  4. Download det nyeste installationsprogram til Creative Cloud Libraries på nedenstående link, og dobbeltklik på installationsprogrammet.

• Installationsprogram til Creative Cloud Libraries: Windows  |  Mac

Bemærk:

Der muligvis en fejl, når du prøver at køre installationsprogrammet i macOS. Følg anvisningerne i følgende dokument for at køre installationsprogrammet: https://helpx.adobe.com/dk/creative-cloud/kb/install-creative-cloud-mac-os-sierra.html