Tilføjelse af produkter og licenser i VIP-kontrakter (Enterprise- og Teams-produkter)

Hvis du administrerer en VIP-kontrakt, kan du købe yderligere produkter og licenser direkte fra Admin Console. Herefter vil dine brugere blive informeret via e-mail, så snart de får adgang til de produkter, du har købt.

Bemærk:

Hvis du ikke har en VIP-kontrakt, kan yderligere køb kun foretages direkte gennem din kontoadministrator. Kontakt din kontoadministrator, eller ring til Adobe Kundeservice på 1-800-833-6687, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Køb yderligere produkter

Følg disse trin for at købe yderligere produkter til dine VIP-kontrakter (Enterprise- og Teams-produkter):

1. Log på Admin Console, og gå til Oversigt eller Konti.

2. Klik på Tilføj produkter.

3. Vælg en plan på skærmbilledet Tilføj produkter fra rullelisten Plantype.

Bemærk:

Følgende meddelelse vises, når du vælger Enterprise (ETLA):

Køb Enterprise-produkter (ETLA)

Hvis du vælger enten Enterprise (VIP) eller Team (VIP), vises de produkter, der allerede er blevet købt af din organisation for den valgte plan, øverst på listen. Derefter følger listen over tilgængelige produkter.

4. FØJ LICENSER til dine eksisterende produkter for den valgte plan. Eller FØJ LICENSER til tilgængelige produkter. Når du føjer licenser til tilgængelige produkter, bliver disse produkter også føjet til din plan.

Føj produkter til den valgte plan
  5. Når du har fuldført dine valg (for den aktuelle plan), skal du klikke på Næste.

Forsigtig:

Du kan ikke skifte plan, mens du vælger produkter og licenser.

Ved skift mistes licensvalgene
  6. Hvis du allerede har et indkøbsordrenummer, kan du angive det, når du gennemgår din ordre.

Angiv indkøbsordrenummer

Bemærk:

Det er valgfrit, om du vil angive et indkøbsordrenummer i dette trin. Dette giver dig mulighed for at anmode om produkter og giver dine slutbrugere mulighed for at begynde at bruge dem, så snart de får adgang. Men du skal stadig kontakte din kontoadministrator for at gennemføre købet.

7. Føj flere produkter til din igangværende ordre, hvis det er relevant.

8. Klik på Send ordre, når du har gennemgået ordren.

Du kan nu give slutbrugerne i din organisation mulighed for at bruge de produkter, du har tilføjet.

Køb yderligere licenser

Hvis du administrerer VIP-kontrakter (Enterprise- og Teams-produkter) i din organisation, kan du føje licenser til de eksisterende produkter i din organisation.

Følg disse trin for at købe yderligere licenser til dine VIP-kontrakter:

1. Log på Admin Console, og gå til Produkter.

Der vises en liste over alle de Adobe-produktplaner, som du er administrator for.

2. Klik på det produkt, du vil føje licenser til.

3. Klik på Tilføj licenser

4. Tilføj det ønskede antal licenser for det valgte produkt på skærmbilledet Tilføj licenser.

Tilføj licenser for valgt produkt

Hvis du allerede har et indkøbsordrenummer, kan du angive det i dette trin.

Bemærk:

Det er valgfrit, om du vil angive et indkøbsordrenummer i dette trin. Dette giver dig mulighed for at anmode om produkter og giver dine slutbrugere mulighed for at begynde at bruge dem, så snart de får adgang. Men du skal stadig kontakte din kontoadministrator for at gennemføre købet.

5. Klik på Godkend køb.

Dette arbejdsforløb giver dig mulighed for at anmode om et produkt eller en licens med et løfte om at betale inden for 60 dage efter din anmodning. Når købsanmodningen er indgivet, vil dine brugere blive informeret via e-mail, så snart de får adgang til de produkter, du har købt. Du kan finde flere oplysninger under Købsanmodning og indfrielse.

Du kan nu give slutbrugerne i din organisation mulighed for at bruge de licenser, du har tilføjet.