Følg nedenstående trin for at komme i gang med Adobe Muse

Bemærk: Der føjes ikke længere nye funktioner til Adobe Muse, og supporten ophører den 26. marts 2020. Du kan få flere oplysninger og hjælp i Ofte stillede spørgsmål vedrørende produktophør for Adobe Muse.

Sådan downloades og installeres Muse

laptop-download

Klik på Downloade Adobe Muse nedenfor for at downloade Adobe Muse CC. Følg instruktionerne på skærmen for at logge ind og installere. (Det gør ikke noget, hvis du starter på siden for den gratis prøveversion. Du downloader din abonnementsversion, når du logger ind.)

Få hjælp til dit medlemskab

Har du glemt dit Adobe ID eller din adgangskode?

Dit Adobe ID er den mailadresse, du brugte, da du første gang startede en prøveversion eller købte en Adobe-app eller et medlemskab. Find løsninger på almindelige problemer med Adobe ID og login.

Hvorfor skal jeg logge på for at bruge Adobe Muse?

Du skal logge på jævnligt af hensyn til licensvalidering – hver 30. dag for månedsmedlemmer og hver 99. dag for årsmedlemmer. Du skal også logge på, når du downloader eller opdaterer Adobe Muse. Du kan læse mere i afsnittet Log ind for at aktivere dine Adobe-apps

Kan jeg installere Adobe Muse på en anden computer?

Du kan installere Adobe Muse og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere programmet på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de andre computere. Sådan logger du på dine Adobe-programmer for at aktivere dem.

Hvordan får jeg min faktura?

Du kan udskrive en faktura fra din konto på Adobe.com. Du kan få flere oplysninger i Udskriv kvittering eller faktura for betaling.