Adobe Muse tilføjer ikke længere nye funktioner og slutter med at tilbyde support 26. marts 2020. Find flere oplysninger og hjælp på Adobe Muses side om ophør af tjeneste.

Bemærk:

Typekit hedder nu Adobe Fonts og er inkluderet med Creative Cloud og andre abonnementer. Få mere at vide.

Adobe Muse er nu integreret med Adobe Comp CC, en app der er tilgængelig til iPhones og iPads. Med Comp CC kan du udforske layoutindstillinger og bygge bro mellem mobiltelefoner og stationære pc'er, når du opretter layouts. Med integrationen af Comp CC med Adobe muse kan du oprette et layout på din iPad eller iPhone og færdiggøre det på din computer ved hjælp af Adobe Muse.

Comp CC's integration med Adobe Muse giver dig mulighed for hurtigt at oprette, layoute, sende og færdiggøre trådrammer til dine websites. Du kan med det samme flytte dit layout til Adobe Muse og færdiggøre dine trådrammer til dine klienter.

Du kan få mere at vide om Comp CC på Adobe Comp CC – rigtige layouts, rigtigt hurtigt.

Download og installér Adobe Comp CC

Før du begynder, skal du downloade og installere Adobe Comp CC.

1. Åbn iTunes App Store på din iPad.
  2. Søg efter Adobe Comp CC.
  3. Tryk på Hent og Installér derefter Adobe Comp CC på din iPad.
  4. Log på din Creative Cloud-konto for at komme i gang med at bruge Adobe Comp CC.

Brug Comp CC til at oprette layouts

Du kan bruge Comp CC til at oprette trådrammer eller layouts til dine Adobe Muse-websites. Appen er velegnet, hvis du vil gentage dit websitelayout til en klient, eller hvis du hurtigt vil lave en skitse af dit website. Comp giver dig også friheden til at eksperimentere med forskellige layouts, før layoutet færdiggøres i Adobe Muse.

Comp CC giver mulighed for at tilføje komponenter, som f.eks. rektangler, billedpladsholdere eller tekstbokse ved hjælp af håndbevægelser. Du kan f.eks. tegne et rektangel med et par linjer for at få en pladsholdertekstboks. Comp CC konverterer disse håndbevægelser til skarp grafik, så du kan færdiggøre layoutet på få minutter.

Føj billedpladsholdere, tekst, grafik til dit Comp CC-layout
Føj billedpladsholdere, tekst, grafik til dit Comp CC-layout

Comp CC er også integreret med Creative Cloud. Så kan du trække vektorformer, billeder, grafik, farver og teksttyper fra CC Libraries og professionelle skrifttyper fra Adobe Typekit dit websites layout.

Du kan også oprette interaktive aktiver som kort eller kontaktformularer med Adobe Muse og bruge dem i Comp CC. Du ska blot trække dine interaktive aktiver ind i CC Libraries og bruge den samme widget i Comp CC.

Tilføj objekter fra Creative Cloud
Føj objekter til dit layout ved hjælp af Creative Cloud

Se dette link for at se idéer til layouts, som du kan bruge i Comp CC.

Flyt layoutet til Adobe Muse

Du kan flytte layoutet til Adobe Muse ved at klikke på Del > Send til Muse CC fra Comp CC. Når du skifter over til Adobe Muse, kan du med det samme få adgang til dit Comp-layout i Adobe Muse.

Send layout til Muse fra Comp CC
Flyt layoutet fra Comp CC til Adobe Muse

Færdiggør layoutet i Adobe Muse

Når du har sendt dit Comp-layout til Adobe Muse, er layoutet straks tilgængeligt til at blive redigeret i Adobe Muse. Du kan redigere komponenter som f.eks. tekst, grafik eller tegnformater i Adobe Muse.

Hvis du har føjet objekter som kontaktformularer eller Google Maps til dit layout, kan du konfigurere disse objekter, når du har flyttet dit layout til Adobe Muse. Du kan f.eks. konfigurere placering i Google Maps-widgeten ved hjælp af Adobe Muse.

Konfigurer widgets, der blev oprettet ved hjælp af Adobe Muse
Konfigurer objekter, der blev oprettet ved hjælp af Adobe Muse

Hvis du har benyttet et objekt, der ikke understøttes i Adobe Muse, til dit layout, konverteres objektet til et vektorbillede. Du kan ikke redigere eller konfigurere disse billeder, når du har flyttet dit layout til Adobe Muse.

Bortset fra redigering kan du også bruge indstillingen Forhåndsvisning i Adobe Muse i til at få vist dit layout, når du foretager ændringer.