Find ud af, hvordan du opretter din Adobe Stock-bidragyderkonto.

Sådan oprettes en konto

1. Log ind: Gå til bidragyderportalen, og log ind med dit Adobe ID.

Log ind-side
    Log ind på Adobe Stock
  2. Hvis du ikke har et Adobe ID, skal du først oprette ét.

Opret et Adobe ID
    Opret et Adobe ID, hvis du ikke har ét
  3. Dernæst bliver du spurgt, om du er Fotolia-bidragyder: Hvis du er, skal du se Oplysninger til Fotolia-bidragydere nedenfor. Hvis du ikke er, skal du fortsætte til næste trin.

Fotolia-forespørgsel
    Fotolia-bidragydere synkroniserer deres konto på dette trin
  4. Gå til din konto: Vælg fanen Bidragyderkonto.

Fanen Konto
    Vælg fanen Bidragyderkonto

Bemærk:

I stedet for at gå til fanen Bidragyderkonto kan du uploade et billede på dette trin. Du vil derefter blive bedt om at oploade dit ID, når billedet er blevet indsendt.

5. Bekræft din identitet: Øverst på fanen Bidragyderkonto kan du finde den meddelelse, hvor du bliver bedt om at uploade dit offentligt udstedte ID. Vælg Lad os komme i gang

Bekræft dit ID
    Vælg Lad os komme i gang for at uploade dit ID
  6. Upload dit ID, der er udstedt af offentlige myndigheder: Før du indsender indhold, skal du uploade et foto af et gyldigt offentligt udstedt billed-ID som JPEG-fil (f.eks. pas eller kørekort) for at bekræfte din identitet og alder.

Hvis vi ikke kan bekræfte din identitet med de angivne oplysninger, vil vi bede dig om at uploade dem igen.

Almindelige problemer med ID'er:

• ID'et er udløbet,
    • NavnetID'et og bidragyderkontoen stemmer ikke overens,
    • Det ID, som du har uploadet, er ikke en acceptabel form for ID, der er udstedt af offentlige myndigheder – f.eks. er et studiekort ikke en acceptabel form for ID.

Vi kan ikke licensere dit indhold, før vi kan bekræfte din identitet med et gyldigt foto-ID, der er udstedt af offentlige myndigheder.

ID-besked
    Klik på Vælg ID (JPEG), og find dit ID

Bemærk:

Dit offentligt udstedte ID overføres og behandles via https og krypteres og lagres på vores servere i EU. Adobe-medarbejdere i enten Nordamerika eller EU får adgang til og gennemgår manuelt bidragyder-ID'er, der er udstedt af de offentlige myndigheder. Offentligt udstedte ID'er slettes derefter fra vores servere inden for 24 timer efter gennemgang.

7. Når vi har valideret dit ID, kan du begynde at uploade medier.

Oplysninger til Fotolia-bidragydere

Hvis du er Fotolia-bidragyder, kan du ved at synkronisere dine konti få adgang til dit eksisterende billedkatalog via Adobe Stock-bidragyderportalen. Du mister ikke adgangen til dit Fotolia-logon, efter dine konti er synkroniseret, og du behøver ikke at indlæse dit indhold igen. Denne proces knytter dine Fotolia-kontooplysninger til dit Adobe ID. Når din konto er synkroniseret, kan du overvåge dit salg, anmode om udbetalinger, uploade materiale og indeksere dit indhold fra både Fotolia og Adobe Stock-bidragyderportalen.

Bemærk:

Synkroniseringsfunktionen er kun tilgængelig, når du logger på eller opretter et Adobe ID på Adobe Stock-bidragyderportalen første gang. Det er ikke muligt at synkronisere konti på et senere tidspunkt.

1. Gå til bidragyderportalen, og log ind med dit Adobe ID.

2. Hvis du ikke har et Adobe ID, skal du først oprette ét.

3. Hvis den e-mailadresse, du bruger til at logge på Fotolia, er den samme som e-mailadressen til dit Adobe ID, synkroniseres din konto automatisk, første gang du logger på Adobe Stock-portalen.

Hvis din e-mailadresse er en anden, bliver du spurgt, om du er registreret som bidragyder på Fotolia-webstedet. Hvis du vil synkronisere dine konti, skal du angive dine logonoplysninger til Fotolia.

Vindue til Fotolia-synkronisering
    Angiv dine Fotolia-oplysninger for at synkronisere med Adobe Stock