Find ud af, hvordan du kontakter en Adobe Stock-supportmedarbejder.

Kontakt os

Tak, fordi du har gennemset dette Lær og support-websted. Vi har bestræbt os på at besvare hyppige spørgsmål og hjælpe dig med at få succes som stockbidragyder. Måske har du flere spørgsmål? I så fald er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os-link
Kontakt os-link i bunden af bidragyderportalen

Kontakt os her eller ved at klikke på Kontakt os-linket i bunden af bidragyderportalen (se ovenfor). Når du kontakter os, bedes du være specifik om det problem, du oplever, eller det spørgsmål, du har. Hvis det er relevant, bedes du beskrive den benyttede fremgangsmåde, og hvad du har oplevet.

Bemærk:

Hvis du har problemer med at oprette et Adobe ID, kan du se Fejlfinding i forbindelse med Adobe ID-konto og logon. Du kan også kontakte Adobes support ved at vælge linket i bunden af Adobe ID-kontosiden.