Tilpas din bidragyderportal-profilside, så du opnår den maksimale effekt.

Tilpas sidehovedet til profilen

Du kan føje et brugerdefineret sidehovedbillede til din bidragyder-profilside. Benyt denne fremgangsmåde:

1. Klik på det ønskede billede for sidehovedet på fanen Portefølje.

2. Klik på Gør billedet til profilcover ().

v3_make-profile-image
    Gør et billede til dit profilsidehoved

Billedet bliver sidehovedet for din bidragyderprofilside.

Bemærk:

Sidehovedbilledet beskæres automatisk fra midten. Vi anbefaler, at du vælger et liggende billede med et fokuspunkt i midten.

profile-page-done

Fremhævede samlinger på din profilside

Du kan oprette organiserede samlinger på bidragyderportalen for at organisere og præsentere dit bedste arbejde overfor køberne. Samlinger kan indeholde op til 1000 aktiver. Du kan oprette så mange samlinger, som du vil, men kun to af dem kan blive fremhævet på din bidragyderprofilside.

Opret en samling

1. Vælg de aktiver, du vil føje til den nye samling, på fanen Portefølje.

2. Klik på Tilføj til en samling.

Fremhæv en samling på din profilside

1. Gå til afsnittet Samlinger på bidragyderportalen.

2. Vælg Fremhæv på min bidragyderprofil for den samling, der skal vises på din profilside.

feature-a-collection
    Fremhæv en samling på din profilside