Fejlfinding og hjælp

Du kan downloade din app frae Creative Cloud-webstedet. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge på din Adobe-konto og derefter klikke på Download eller Installer. Der er flere oplysninger i Download dine Creative Cloud-apps.

Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret" for at finde en løsning på problemet. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Ja! Du kan downloade prøveversioner af alle Creative Cloud-apps, herunder Prelude, vha. kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Du kan finde yderligere oplysninger i Download og installation af Creative Cloud-prøveversion.

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Du kan installere Prelude og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Log på din Adobe-konto. Klik derefter på Skift ud for Aktuel adgangskode, og følg vejledningen på skærmen. Glemt din adgangskode? Find ud af, hvordan du nulstiller og ændrer den.

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering eller ændring af abonnement.

Det er nemt at konvertere prøveversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering og start af medlemskabet.

Hvis du annullerer medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og cloud-lageret vil være reduceret til 2 GB. Læs, hvordan du annullerer dit Creative Cloud-medlemskab og forstår Adobes abonnementsvilkår.

Se grundlæggende, trinvise anvisninger til, hvordan du indsætter video og redigerer arbejdsforløb i Prelude.

Du kan få vist den komplette liste over P-tastaturgenvej som hjælp til at strømline arbejdsforløbet.

Du kan angive den mængde hukommelse, som er reserveret til Prelude og andre programmer, under Rediger indstillinger for hukommelse. Læs mere om hukommelsesindstillinger i Prelude.

Ja, du kan oprette og gemme brugerdefinerede arbejdsrum vha. funktionerne i menuen Vindue. Læs mere om tilpasning af arbejdsrum, så du kan oprette et selv.

Det afhænger af den type fil, du forsøger at indsætte. Se fremgangsmåden til indsættelse af video-, lyd og billedfiler i Prelude.

Du starter ved at markere det grove udklip, du vil eksportere i panelet Projekt. Se de komplette anvisninger til eksport af grove udklip fra Prelude.

Ja, du kan føje noter til mediefiler, som redaktøren eller instruktøren kan se i Adobe Premiere Pro.

Du føjer metadata til et udvalgt filmklip ved at vælge Vindue > Metadata Se komplette anvisninger til tilføjelse, import og eksport af metadata i forbindelse med filmklip.

I denne lynvejledning kan du se, hvordan man indsætter og redigerer billeder fra kamera til Prelude.

Ja, det kan du godt.I denne videovejledning kan du se mere om arbejdsforløbet for Prelude til Premiere Pro for organisering af klip, underklip og sekvenser.

Forum

Deltag i samtalen.