Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Hvordan downloader og installerer jeg Prelude?

Du kan downloade Prelude fra kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade. Du kan få flere oplysninger, herunder hvordan man installerer ældre versioner eller søger efter opdateringer, i Overførsel og installation af Creative Cloud-apps.

Hvorfor kan jeg ikke installere Prelude?

Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret" for at finde en løsning på problemet. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Kan jeg downloade en prøveversion af Prelude?

Ja! Du kan downloade prøveversioner af alle Creative Cloud-apps, herunder Prelude, vha. kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Du kan finde yderligere oplysninger i Download og installation af Creative Cloud-prøveversion.

Hvordan henter jeg mit Adobe ID eller min adgangskode?

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Kan jeg installere Prelude på en anden computer?

Du kan installere Prelude og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Kontoadministration

Hvordan ændrer jeg adgangskoden?

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden.Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Hvordan kan jeg ændre mine kreditkortoplysninger?

Hvordan opgraderer eller ændrer jeg mit medlemskab?

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering eller ændring af abonnement.

Prøveversionen udløber snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er nemt at konvertere prøveversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering og start af medlemskabet.

Hvordan annullerer jeg, og hvad sker der med mine filer?

Hvis du annullerer medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og cloud-lageret vil være reduceret til 2 GB. Find ud af, hvordan man annullerer forskellige typer af Creative Cloud-medlemskaber og forstå Adobes abonnementsvilkår.

Det grundlæggende

Hvordan kommer jeg i gang med at redigere videoer i Prelude?

Se grundlæggende, trinvise anvisninger til, hvordan du indsætter video og redigerer arbejdsforløb i Prelude.

Hvilke tastaturgenveje findes der til Prelude?

Du kan få vist den komplette liste over P-tastaturgenvej som hjælp til at strømline arbejdsforløbet.

Hvordan optimerer jeg hukommelsen i Prelude?

Du kan angive den mængde hukommelse, som er reserveret til Prelude og andre programmer, under Rediger indstillinger for hukommelse. Læs mere om hukommelsesindstillinger i Prelude.

Kan jeg tilpasse Prelude-arbejdsrummet?

Ja, du kan oprette og gemme brugerdefinerede arbejdsrum vha. funktionerne i menuen Vindue. Læs mere om tilpasning af arbejdsrum, så du kan oprette et selv.

Indsætning og redigering af video

Hvordan indsætter jeg medie- og videoklip i Prelude?

Det afhænger af den type fil, du forsøger at indsætte. Se fremgangsmåden til indsættelse af video-, lyd og billedfiler i Prelude.

Hvordan eksporterer jeg et groft udklip i Prelude?

Du starter ved at markere det grove udklip, du vil eksportere i panelet Projekt. Se de komplette anvisninger til eksport af grove udklip fra Prelude.

Kan jeg føje kommentarer til filmklip?

Ja, du kan føje noter til mediefiler, som redaktøren eller instruktøren kan se i Adobe Premiere Pro.

Hvordan føjer jeg metadata til filmklip i Prelude?

Du føjer metadata til et udvalgt filmklip ved at vælge Vindue > Metadata Se komplette anvisninger til tilføjelse, import og eksport af metadata i forbindelse med filmklip.

Hvordan indsætter jeg billeder fra mit digitale spejlreflekskamera i Prelude?

I denne lynvejledning kan du se, hvordan man indsætter og redigerer billeder fra kamera til Prelude.

Integration af Prelude og Premiere Pro

Kan jeg organisere filmklip, inden jeg indsætter dem i Premiere Pro?

Ja, det kan du godt.I denne videovejledning kan du se mere om arbejdsforløbet for Prelude til Premiere Pro for organisering af klip, underklip og sekvenser.

Fællesskab

Deltag i samtalen.