Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Hvordan downloader og installerer jeg Premiere Pro?

Du kan downloade Premiere Pro fra kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade. Du kan få flere oplysninger, herunder hvordan man installerer ældre versioner eller søger efter opdateringer, i Overførsel og installation af Creative Cloud-apps.

Hvorfor kan jeg ikke installere Premiere Pro?

Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret" for at finde en løsning på problemet. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Kan jeg downloade en prøveversion af Premiere Pro?

Ja! Du kan downloade prøveversioner af alle Creative Cloud-apps, herunder Premiere Pro, vha. kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Du kan finde yderligere oplysninger i Download og installation af Creative Cloud-prøveversion.

Hvordan henter jeg mit Adobe ID eller min adgangskode?

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Kan jeg installere Premiere Pro på en anden computer?

Du kan installere Premiere Pro og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Kontoadministration

Hvordan ændrer jeg adgangskoden?

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden.Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Hvordan kan jeg ændre mine kreditkortoplysninger?

Hvordan opgraderer eller ændrer jeg mit medlemskab?

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering eller ændring af abonnement.

Prøveversionen udløber snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er nemt at konvertere prøveversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering og start af medlemskabet.

Hvordan annullerer jeg, og hvad sker der med mine filer?

Hvis du annullerer medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og cloud-lagret vil være reduceret til 2 GB. Find ud af, hvordan man annullerer forskellige typer af Creative Cloud-medlemskaber og forstå Adobes abonnementsvilkår.

Sådan reparerer og justerer du optagelser

Hvordan opretter og redigerer jeg sekvenser?

Se, hvordan du opretter og redigerer videoer i denne serie af korte selvstudier.

Hvordan laver jeg scener i slowmotion eller høj fart?

Se fremgangsmåden i denne artikel til, hvordan du ændrer fart i og varighed af klip.

Kan jeg rette rystende, håndholdte optagelser?

Du kan bruge Warp Stabilizer-effekten til automatisk at stabilisere optagelser, som ryster eller rykker sig stødvist. Du kan finde trinvise anvisninger i Stabilisering af bevægelse med Warp Stabilizer-effekten.

Hvordan ændrer jeg lydstyrken i et klip?

I dette selvstudium kan du se, hvordan man justerer lydstyrken og opretter lydtoninger i Audio Clip Mixer-grænsefladen. Du kan læse om andre teknikker i artiklen Sådan justerer du lydniveauerne.

Hvordan synkroniserer jeg lydklip med videoen i min film?

Du kan nemt synkronisere lyd og video vha. Klip > Sammenflet klip. Du kan finde anvisninger til hvordan i artiklen Sådan synkroniserer du lyd og video med Sammenflet klip.

Teknikker

Hvordan opretter jeg proxyversioner af a mine medier, så de kan redigeres i Adobe Premiere Pro?

Med proxyarbejdsforløb i Premiere Pro CC kan du arbejde med 8K, HDR og medier med høj billedhastighed. Så kan du skifte mellem indbyggede eller proxyformater og klare opgaven hurtigere. Se flere oplysninger om dette på denne side Indsætnings- og proxyarbejdsforløb i Premiere Pro CC 2015.3.

Hvilken er den bedste måde at arbejde med filer i høj opløsning på?

Det kan være en langsom proces at redigere videoer i høj opløsning. Du kan forbedre hastigheden, når du redigerer ved at oprette klip i lavere opløsning kaldet proxyer. Derefter skifter du tilbage til de originale filer i det endelige resultat. Du kan se mere i selvstudiet Sådan arbejder du offline vha. proxymedier.

Kan jeg bruge video, jeg har optaget med mit digitale spejlreflekskamera?

Ja. Find ud af, hvordan man får mest muligt ud af videoer optaget med digitalt spejlreflekskamera i selvstudiet Redigering af DSLR-video. Du kan oprette diasshow og tidsforkortede billedsekvenser, anvende effekter og overgange og foretage justering af farver.

Hvordan laver jeg en sekvens med flere kameraoptagelser?

Hvis du følger fremgangsmåden i denne artikel, lærer du om arbejdsforløb for redigering af flere kameraer.

Hvordan opretter jeg titler og kredittekster?

Brug Titel (Fil > Ny > Titel) til at oprette titler, kredittekster og animerede arrangementer. Du kan finde anvisninger i Oprettelse og redigering af titler.

Almindelige problemer

Hvorfor får jeg en kompileringsfejl?

Kompileringsfejl kan have mange kilder. Du kan finde løsninger i Fejlfinding af kompileringsfejl i forbindelse med gengivelse eller eksport

Hvorfor afspilles lydsporet ikke?

Du kan se mulige løsninger i denne artikel Fejlfinding af sammenkædnings- og importeringsfejl i lydfiler.

Hvordan finder jeg manglende sekvensforudindstillinger eller codecs?

Premiere Pro kan have nogle problemer med at få adgang til aktiveringsserveren, hvilket nogle codecs skal have. Prøv løsningerne i artiklen Funktioner og forudindstillinger for sekvens mangler.

Hvorfor får jeg en fejl om videoafspilningsmoduler?

Fejlen skyldes ofte forældede eller beskadigede drivere. Prøv løsningerne i artiklen Fejl: "Premiere Pro kunne ikke finde nogen kompatible videoafspilningsmoduler".

Hvorfor går Adobe Premiere Pro ned eller fryser lige efter opstart og viser fejlmeddelelsen "Starter MediaCore"?

Du kan starte med at udføre de generelle fejlfindingstrin i denne artikel Fejl der opstår, når Premiere Pro går ned under opstart.

Brugergruppe

Deltag i samtalen.