Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Hvordan downloader og installerer jeg Audition?

Du kan downloade Audition fra kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade. For at få flere oplysninger om, hvordan du installerer ældre versioner eller tjekker, om der er opdateringer, se Download dine Creative Cloud-programmer.

Hvorfor kan jeg ikke installere Audition?

Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret" for at finde en løsning på problemet. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Kan jeg downloade en prøveversion af Audition?

Ja! Du kan downloade prøveversioner af alle Creative Cloud-apps vha. kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Du kan finde yderligere oplysninger i Download og installation af Creative Cloud-prøveversion.

Kan jeg installere Audition på en anden computer?

Du kan installere Audition og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Kontoadministration

Hvordan ændrer jeg adgangskoden?

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden.Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Hvordan henter jeg mit Adobe ID eller min adgangskode?

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Hvordan kan jeg ændre mine kreditkortoplysninger?

Hvordan opgraderer eller ændrer jeg mit medlemskab?

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering eller ændring af abonnement.

Prøveversionen udløber snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er nemt at konvertere prøveversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering og start af medlemskabet.

Hvordan annullerer jeg, og hvad sker der med mine filer?

Hvis du annullerer medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og cloud-lageret vil være reduceret til 2 GB. Find ud af, hvordan du opsiger dit Creative Cloud-medlemskab, og læs Adobes abonnementsvilkår.

Sådan optager og importerer du lyd

Hvordan konfigurerer jeg bedst min hardware til brug med Audition?

Hvis du følger fremgangsmåden i denne artikel, lærer du, hvordan man tilslutter til lydhardware i Audition.

Hvordan optager jeg med Audition?

I denne video kan du se, hvordan man optager en lydfil, herunder hvordan man justerer optageniveauerne og bruger funktionerne til afspilning.

Hvilken er den bedste måde at importere lydfiler på?

Se vejledningen, hvor du kan se, hvordan man importerer lydfiler og gennemser medier.

Hvorfor er lydkvaliteten på min optagelse så ringe?

Forskellige faktorer kan forårsage problemer. Prøv tipsene i denne artikel for at løse problemer med optagelse, afspilning og lydredigering.

Reparer lyd

Hvordan matcher jeg lydstyrken i flere klip?

Markér klippene, og vælg Klip > Match lydstyrke i klip. Du kan finde flere oplysninger i Sådan matcher, toner og mikser du lydstyrken i klip.

Kan jeg manuelt justere lydstyrken i en del af et klip?

Ja. Find ud af hvordan i denne videovejledning om manuel justering af lydniveauer.

Hvordan kommer jeg af med klik og smæld?

I denne video kan du se, hvordan man bruger effekterne Click/Pop Eliminator og DeClicker.

Hvordan fjerner jeg uønskede ringetoner og biblyde?

I denne videoserie kan du lære, hvordan man fjerner støj fra lydfiler, såsom ringetoner og biblyde.

Kan jeg eliminere baggrundssusen eller -brummen?

Ja. I denne video kan du se, hvordan man Rydder op i baggrundsstøj og reducerer susen.

Teknikker

Hvordan kombinerer jeg flere lydklip?

Hvis du følger fremgangsmåden i denne artikel, lærer du, hvordan man organiserer og redigerer klip med flere spor.

Hvordan får jeg optoning i et lydklip?

Du kan tilføje flere slags toninger i Audition. Se hvordan i denne video, Føj toninger til lyd vha. Auditions waveform-skærm.

Hvordan kan jeg klippe og indsætte lyd?

Hvis du følger den nemme fremgangsmåde i denne artikel, lærer du, hvordan man kopierer, skærer, indsætter og sletter lyd.

Kan jeg korrigere en sangers stemmeleje?

Du kan give sangere perfekt stemmeleje vha. Auditions værktøj til automatisk stemmelejekorrektion. Find ud af hvordan i vejledningen Korriger stemmeleje automatisk.

Hvorfor lyder det ikke, som om lyden er i stereo?

I denne vejledning kan du lære, hvordan man bruger Stereo Expander-effekten, så du får en bredere stereoforekomst.