Fejlfinding og hjælp

Du kan downloade din app frae Creative Cloud-webstedet. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge på din Adobe-konto og derefter klikke på Download eller Installer. Der er flere oplysninger i Download dine Creative Cloud-apps.

Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret" for at finde en løsning på problemet. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Ja! Du kan downloade prøveversioner af alle Creative Cloud-apps vha kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Du kan finde yderligere oplysninger i Download og installation af Creative Cloud-prøveversion.

Du kan installere Audition og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Log på din Adobe-konto. Klik derefter på Skift for Aktuelle adgangskode, og følg vejledningen på skærmen. Glemt din adgangskode? Find ud af, hvordan du nulstiller og ændrer den.

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering eller ændring af abonnement.

Det er nemt at konvertere prøveversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering og start af medlemskabet.

Hvis du annullerer medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og cloud-lageret vil være reduceret til 2 GB. Find ud af, hvordan du opsiger dit Creative Cloud-medlemskab, og læs Adobes abonnementsvilkår.

Hvis du følger fremgangsmåden i denne artikel, lærer du, hvordan man tilslutter til lydhardware i Audition.

I denne video kan du se, hvordan man optager en lydfil, herunder hvordan man justerer optageniveauerne og bruger funktionerne til afspilning.

Se vejledningen, hvor du kan se, hvordan man importerer lydfiler og gennemser medier.

Forskellige faktorer kan forårsage problemer. Prøv tipsene i denne artikel for at løse problemer med optagelse, afspilning og lydredigering.

Markér klippene, og vælg Klip > Match lydstyrke i klip. Du kan finde flere oplysninger i Sådan matcher, toner og mikser du lydstyrken i klip.

Ja. Find ud af hvordan i denne videovejledning om manuel justering af lydniveauer.

I denne video kan du se, hvordan man bruger effekterne Click/Pop Eliminator og DeClicker.

I denne videoserie kan du lære, hvordan man fjerner støj fra lydfiler, såsom ringetoner og biblyde.

Ja. I denne video kan du se, hvordan man Rydder op i baggrundsstøj og reducerer susen.

Hvis du følger fremgangsmåden i denne artikel, lærer du, hvordan man organiserer og redigerer klip med flere spor.

Du kan tilføje flere slags toninger i Audition. Se hvordan i denne video, Føj toninger til lyd vha. Auditions waveform-skærm.

Hvis du følger den nemme fremgangsmåde i denne artikel, lærer du, hvordan man kopierer, skærer, indsætter og sletter lyd.

Du kan give sangere perfekt stemmeleje vha. Auditions værktøj til automatisk stemmelejekorrektion. Find ud af hvordan i vejledningen Korriger stemmeleje automatisk.

I denne vejledning kan du lære, hvordan man bruger Stereo Expander-effekten, så du får en bredere stereoforekomst.