Find ud af, hvordan du kan aktivere og deaktivere Creative Cloud-apps.

Aktivér

Ved aktivering knyttes en app til en gyldig brugerlicens. Du skal aktivere dine apps for at kunne bruge dem, når du har købt en plan.

Aktivér ved hjælp af Creative Cloud-computerappen

1. Kontrollér, at computeren er tilsluttet internettet.

2. Klik på ikonet Creative Cloud, som er placeret på proceslinjen (Windows) eller docken (Mac OS), for at åbne Creative Cloud-computerappen.

3. Hvis du bliver bedt om at logge på, skal du angive dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og din adgangskode og klikke på Log på. (Hvis du allerede er logget på, vil du ikke blive bedt om at logge på).

Når du er logget på, aktiveres Creative Cloud-licensen og alle installerede apps og tjenester automatisk.

Aktivér i Creative Cloud-appen

1. Kontrollér, at computeren er tilsluttet internettet.

2. Start et Creative Cloud-program, der er installeret på computeren.

3. Benyt en af følgende fremgangsmåder:

• Hvis du bliver bedt om at logge på: Angiv dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse), og klik på Log på.
    • Hvis du ikke bliver bedt om at logge på: Vælg Hjælp > Log på, og klik derefter på Log på nu. Angiv dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og din adgangskode, og klik derefter på Log på. (Hvis menuen Hjælp viser Log af (dit Adobe ID), er du allerede logget på).

Når du er logget på, aktiveres Creative Cloud-licensen og alle installerede apps og tjenester automatisk.

Bemærk:

Hvis du allerede er logget ind på andre enheder, bliver du i CC 2019-apps bedt om at logge ud. Se Enhedsaktiveringsgrænse | CC 2019.

Deaktiver

Ved deaktivering fjernes tilknytningen af dine apps på en bestemt computer fra din brugerlicens. Deaktivering gør det muligt at installere og køre apps på en ny computer. (Med en enkelt licens til Adobe-software kan du installere et program på to computere. Se På hvor mange computere kan jeg installere mine apps?

Deaktiver ved hjælp af Creative Cloud-computerappen

1. Kontrollér, at computeren er tilsluttet internettet.

2. Klik på ikonet Creative Cloud, som enten er placeret på proceslinjen (Windows) eller docken (Mac OS), for at åbne Creative Cloud-computerappen.

3. Hvis du bliver bedt om at logge på, skal du angive dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og din adgangskode og derefter klikke på Log på. (Hvis du ikke bliver bedt om at logge på, er du allerede logget på).

4. Opdater dine kontooplysninger i appen ved hjælp af følgende tastaturkommandoer:

Windows

Ctrl+Alt+R

macOS

Kommando+Alternativ+R

Creative Cloud-computerappen genstarter automatisk.

Bemærk:

Hvis Creative Cloud-computerappen ikke genstarter, skal du starte den manuelt:

Windows  Vælg Start > Programmer > Adobe Creative Cloud
    Mac OS  Vælg > Programmer > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud

5. Klik på Log af i menuen Profil.

6. Klik på Log af i bekræftelsesdialogboksen.

De Creative Cloud-apps og -tjenester, der er tilknyttet dit Adobe ID, deaktiveres på den pågældende computer.

Deaktiver i Creative Cloud-appen

1. Kontrollér, at computeren er tilsluttet internettet.

2. Start et Creative Cloud-program, der er installeret på computeren.

3. Vælg Hjælp > Log af (dit Adobe ID).

4. Klik på Log af i bekræftelsesdialogboksen.

De Creative Cloud-apps og -tjenester, der er tilknyttet dit Adobe ID, deaktiveres på den pågældende computer.

Deaktiver fra Adobe.com

Bemærk:

Denne valgmulighed er ikke tilgængelig i bestemte områder. Se lande, der betjenes af Digital River.

1. Log på din Adobe-konto med dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og din adgangskode.

2. I sektionen Planer skal du klikke på Administrer plan.

3. I sektionen Aktiverede enheder (nederst på siden) skal du deaktivere enheden.