Du får vist hjælpeindhold for version:

Fejlfinding og hjælp

Story CC er en webbaseret tjeneste og kræver ikke download. Du skal bare logge på (kun på engelsk) Adobe Story CC-webstedet for at gå i gang.

Hvis du har et Creative Cloud All Apps-abonnement, har du allerede Story CC. Du skal bare logge på (kun på engelsk) Adobe Story CC-webstedet. Hvis du ikke har et Creative Cloud-medlemskab, kan du prøve den gratis prøveversion af Story CC. Gå til Adobe Story CC-webstedet (kun på engelsk) for at komme i gang.

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Storys funktionalitet er ikke blevet testet på iPads eller andre mobilenheder.

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg denne trin-for-trin-vejledning for at opgradere eller ændre din plan.

Det er nemt at ændre prøveversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trinvise anvisninger for at opgradere og starte dit medlemskab. Hvis du vil opgradere prøveversionen af Story CC til et betalingsabonnement, skal du blot klikke på Opgrader nu i øverste højre hjørne i Story-vinduet.

Hvis du annullerer medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil dog ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og dit cloud-lager vil være reduceret til 2 GB. Læs, hvordan du annullerer dit Creative Cloud-medlemskab og forstår Adobes abonnementsvilkår.

Hvis du ikke kan logge på din Adobe Story-konto, kan du finde flere oplysninger i Kan ikke logge på Adobe Story.

Eksisterende brugere af CC Classic-versionen henvises til den samme version, og nye brugere henvises til CC-versionen. Du finder flere oplysninger under Almindelige spørgsmål om Adobe Story CC og Adobe Story CC Classic (kun på engelsk).

Hvis du ikke kan køre eller logge på skrivebordsprogrammet Story , kan du finde læsninger i denne vejledning til fejlfinding.

Hvis der opstår problemer, når du udskriver Adobe Story-dokumenter ved hjælp af Google Chrome, kan du se flere oplysninger i Bruger kan ikke udskrive ved hjælp af Google Chrome (kun på engelsk).

Forum

Deltag i samtalen.