Du får vist hjælpeindhold for version:

Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Hvordan downloader og installerer jeg Story CC?

Story CC er en webbaseret tjeneste og kræver ikke download. Du skal bare logge på (kun på engelsk) Adobe Story CC-webstedet for at gå i gang.

Kan jeg prøve Story CC, inden jeg tegner abonnement?

Hvis du har et Creative Cloud All Apps-abonnement, har du allerede Story CC. Du skal bare logge på (kun på engelsk) Adobe Story CC-webstedet. Hvis du ikke har et Creative Cloud-medlemskab, kan du prøve den gratis prøveversion af Story CC. Gå til Adobe Story CC-webstedet (kun på engelsk) for at komme i gang.

Hvordan henter jeg mit Adobe ID eller min adgangskode?

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Kan jeg bruge Story på min iPad?

Storys funktionalitet er ikke blevet testet på iPads eller andre mobilenheder.

Kontoadministration

Hvordan ændrer jeg adgangskoden?

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Hvordan kan jeg ændre mine kreditkortoplysninger?

Hvordan opgraderer eller ændrer jeg mit Creative Cloud-medlemskab?

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg denne trin-for-trin-vejledning for at opgradere eller ændre din plan.

Prøveversionen udløber snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er nemt at ændre prøveversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trinvise anvisninger for at opgradere og starte dit medlemskab. Hvis du vil opgradere prøveversionen af Story CC til et betalingsabonnement, skal du blot klikke på Opgrader nu i øverste højre hjørne i Story-vinduet.

Hvordan annullerer jeg, og hvad sker der med mine filer?

Hvis du annullerer medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil dog ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og dit cloud-lager vil være reduceret til 2 GB. Find ud af, hvordan man annullerer forskellige typer af Creative Cloud-medlemskaber og forstå Adobes abonnementsvilkår.

Almindelige problemer

Hvorfor kan jeg ikke logge på min Adobe Story-konto?

Hvis du ikke kan logge på din Adobe Story-konto, kan du finde flere oplysninger i Kan ikke logge på Adobe Story.

Når jeg skifter fra den gratis version af Adobe Story til betalingsudgaven, får jeg så adgang til CC Classic- eller CC-versionen?

Eksisterende brugere af CC Classic-versionen henvises til den samme version, og nye brugere henvises til CC-versionen. Du finder flere oplysninger under Almindelige spørgsmål om Adobe Story CC og Adobe Story CC Classic (kun på engelsk).

Hvorfor kan jeg ikke logge på Story-skrivebordsprogrammet?

Hvis du ikke kan køre eller logge på skrivebordsprogrammet Story , kan du finde læsninger i denne vejledning til fejlfinding.