Yleiset käyttöoikeutta koskevat virheet

Jos havaitset näitä yleisiä virheitä CC 2019 -sovelluksia käyttäessäsi, tutustu lisätietoihin ja ratkaisuihin.

Avainnippu- tai Tunnistetietojenhallintaongelmat

Jos macOS:ssä näkyy Adobe käyttöoikeusvalintaikkuna, joka yrittää käyttää Avainnippua, lue tämä asiakirja.

Jos saat virheilmoituksen, että Avainnippuun tai Varmennesäilöön asennetut Adobe käyttöoikeusvarmenteet näytetään ei-luotettuina, lue tämä asiakirja.

Vierastilien käyttöä ei tueta

Adobe Creative Cloud -sovellusten asentamista ja käyttöä vierastileillä ei suositella eikä tueta. Lisätietoja saat artikkelista Käyttöjärjestelmän vierastilejä ei tueta | CC2019

Tilauksen ja sovellusten kieliasetukset eivät täsmää

Joillakin tilauksilla on erityisiä kielirajoituksia. Lisätietoja saat tämä asiakirja.

Lightroom Classic CC pyytää sinua kirjautumaan sisään päivityksen jälkeen

Jos Lightroom Classic CC:n aiempi asennus on myönnetty IT-järjestelmänvalvojien toimesta ja otettu käyttöön yrityksen sarjanumerolla, loppukäyttäjät eivät saa päivittää Lightroom Classic -ohjelmiston uusimpaan versioon. Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja siirtymisestä aiempaan versioon, jotta käyttöoikeus saadaan käyttöön uudelleen.

Yhteysongelmat

Jos laitteesi ei pysty muodostamaan yhteyttä Adobe aktivointipalvelimiin, suorita vianmääritys alla olevien ohjeiden mukaisesti annetussa järjestyksessä.

Verkkoyhteyksien tarkistaminen

• Tarkista, että voit käyttää verkkosivustoja suojatun yhteyden kautta. Esimerkiksi https://www.adobe.com.
  • Isäntätiedostoja käytetään käyttöjärjestelmässä, kun isäntänimiä kohdistetaan IP-osoitteisiin. Virheellisesti määritetty isäntätiedosto saattaa vaikuttaa tietokoneen kykyyn muodostaa yhteys Adobe palvelimille. Jos haluat tarkistaa ja varmentaa isäntätiedoston, lue tämä asiakirja.

Välityspalvelintuki

Jos haluat lisätietoa Creative Cloud -sovellusten ja -palvelujen tuesta välityspalvelimille, lue Välityspalvelintuki Creative Cloud -tuotteissa

Adobe-sovellukset kysyvät joskus macOS:ssä välityspalvelimen tunnistetietoja, vaikka Creative Cloud -työpöytäsovellus on jo antanut ne. Lisätietoja saat tämä sivu.

Aktivointiongelmat

Aktivointi liittää sovelluksen tai palvelun kelvolliseen käyttäjän käyttöoikeuteen. Useimmissa sovelluksissa tämä on ongelmatonta ja tapahtuu automaattisesti sisäänkirjauduttaessa. Virheitä voi kuitenkin joskus tapahtua, jos et saa yhteyttä aktivointipalvelimeen, käyttöoikeus ei ole aktiivinen tai yrität asentaa sovellusta useampaan kuin kahteen tietokoneeseen.

Seuraavassa on ratkaisuja joihinkin yleisiin aktivointiongelmiin.

Emme voi vahvistaa tilaustasi

Tarkista, että luotto- tai pankkikortin numero, vanhenemispäivä, laskutusosoite ja puhelinnumero on annettu oikein ilman välejä tai viivoja. Luottokortti- ja laskutustietojen päivittäminen.

Jos käytät yrityskorttia, varmista, että käytät kortinhaltijan nimeä ja laskutusosoitetta omien tietojesi sijaan. Varmista nimi ja laskutusosoite kortinhaltijalta tai yrityksesi kirjanpito-osastolta.

Syntymäpäivän vahvistaminen

Virheellinen tai puuttuva syntymäpäivätieto voi estää Creative Cloud käyttämisen. Lisätietoja on artikkelissa Virhe: Et ole oikeutettu käyttämään Creative Cloud -palveluita.

Adobe käyttöoikeusvarmenteet eivät ole luotettavia

Jos huomaat, että Avainnippuun tai Varmennesäilöön asennetut Adobe käyttöoikeusvarmenteet näytetään ei-luotettuina, lue tämä sivu.

Ohjeiden etsiminen tiettyjen virhekoodien perusteella

Jos kohtaat virheen, jolla on tietty virhekoodi, lue Käyttöoikeutta koskevat virheet | CC 2019.