Lightroom Classic pyytää kirjautumaan päivitettäessä

Ongelma

Kun Lightroom Classic päivitetään uusimpaan versioon, loppukäyttäjiä pyydetään kirjautumaan sisään, jotta he voivat käyttää sovellusta. Yrityskäyttäjät saattavat nähdä, että sovellus on käynnissä kokeilutilassa, ja heitä saatetaan pyytää aloittamaan kokeiluversion käyttö tai ostamaan tilaus, jos sovellus on otettu käyttöön yritysversion yritysnumeroiden avulla.

Ratkaisu

Tämä ongelma on odotettavissa, jos järjestelmänvalvojat ovat lisensoineet Lightroom Classicin aiemman asennuksen (versio 7 tai sitä vanhempi) ja ottaneet sen käyttöön yritysversion sarjanumeron avulla.

Lightroom Classic suorittaa aina ns. in-place-päivityksen. Tämä tarkoittaa, että aiempaa asennusta muokataan uusimpien ominaisuuksien ja toimintojen ottamiseksi käyttöön. Uusimmat versiot Creative Cloud -sovelluksista, Lightroom Classic mukaan luettuna, eivät tue sarjanumeroita. Siksi uusin sovellus kehottaa käyttäjiä kirjautumaan sisään sovelluksen käyttämisen jatkamiseksi.

Loppukäyttäjät: Lightroom Classicin aiemman version asentaminen uudelleen

Jos olet päivittänyt Lightroom Classicin uusimpaan versioon, sinun on palattava vanhaan versioon voidaksesi jatkaa ohjelmiston käyttämistä.

Varoitus:

Varmista, että varmuuskopioit luettelosi ennen kuin asennat sovelluksen uudelleen. Lisätietoja on kohdassa luetteloiden varmuuskopiointi.

• Voit pyytää IT-järjestelmänvalvojalta sovelluksen aiemman version lisensoitua pakettia.
  • Jos sinua pyydetään käynnistettäessä kirjautumaan tai aloittamaan kokeiluversion käyttö, valitse Lisensoi tämä ohjelmisto ja anna yritysversion sarjanumero.

IT-järjestelmänvalvojat: Lightroom Classicin ottaminen uudelleen käyttöön

Uusimman Lightroom Classic -version käyttöönotto nykyaikaisilla lisensointimenetelmillä

IT-järjestelmänvalvojana voit käyttää uusimman Lightroom Classic -version käyttöönotossa lisensointimenetelmää, joka sopii organisaatiollesi tai laitoksellesi parhaiten. Nykyaikaisten lisensointimenetelmien avulla loppukäyttäjät voivat hyödyntää myös pilvipohjaisten sovellusten, kuten Lightroomin, tehoa työnkuluissaan.

Voit esimerkiksi käyttää nimettyä käyttäjälisensointia käyttäjien luomiseen hallintakonsolissa, jotta käyttäjät voivat kirjautua sisään ja käyttää uusimpia Creative Cloud -sovelluksia. Lisätietoja on kohdassa Yritysten lisensointimenetelmät.

Lightroom Classicin (7.x) ottaminen käyttöön uudelleen

Lightroom Classic (7.x tai aiempi versio) on ehkä otettava uudelleen käyttöön luomalla sarjanumerolla lisensoitu paketti. Lisätietoja on kohdassa Sarjanumeropakettien luominen tai Käyttöoikeustiedoston luominen. Voit myös poistaa näiden pakettien Ohje > Päivitä -vaihtoehdon käytöstä. Ohje > Päivitä -vaihtoehdon poistaminen käytöstä koskee kuitenkin kaikkia tietokoneen sovelluksia.

Varoitus:

Varmista, että varmuuskopioit luettelosi ennen kuin asennat sovelluksen uudelleen. Lisätietoja on kohdassa luetteloiden varmuuskopiointi.

Ohjeet ongelman torjumiseen

Jos organisaatiosi tai laitoksesi käyttää sarjanumeroita Lightroom Classicin lisensointiin, voit ehkäistä loppukäyttäjien joutumisen kuvattuun tilanteeseen muutamalla toimella, kunnes olet luonut vaihtoehtoiset paketit ja ottanut ne käyttöön.

• Pyydä käyttäjiä olemaan päivittämättä Lightroom Classicia Ohje > Päivitä -valikkokohdan kautta.
  • ÄLÄ siirrä uusinta Lightroom Classic -versiota loppukäyttäjille Remote Update Manager (RUM) -sovelluksen push-toiminnolla.
  • ÄLÄ ota käyttöön pakettien Adobe Update Manager -vaihtoehtoa. Asetukset voidaan asettaa Creative Cloud Packager -sovelluksen kohdassa Paketin määritykset.

Lisätietoja saat Adobe Account Executive -myyntiedustajaltasi tai Adobe asiakaspalvelusta.