Toimi seuraavasti, kun et pysty kirjautumaan Adobe Creative Cloud -sovelluksiin, sinut kirjataan Creative Cloudista yllättäen ulos tai kun sinua pyydetään kirjautumaan sisään useasti peräkkäin.

Tarkista Creative Cloud -työpöytäsovelluksen päivitykset

1. Käynnistä Creative Cloud ‑työpöytäsovellus napsauttamalla työkalurivillä (Windows) tai klikkaamalla Applen valikkopalkissa (macOS) olevaa Creative Cloud ‑kuvaketta.

2. Valitse profiilivalikostasi Kirjaudu ulos.

Uloskirjautuminen
  3. Kirjaudu uudelleen sisään kirjoittamalla Adobe ID -tunnuksesi (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasana ja napsauttamalla sitten Kirjaudu sisään.

4. Napsauta oikean yläkulman kolmea pystypistettä.

Tarkista sovelluspäivitykset
  5. Valitse ponnahdusvalikosta Tarkista sovelluspäivitykset. Voit päivittää Creative Cloud ‑työpöytäsovelluksen ja hakea päivityksiä myös painamalla Ctrl+Alt+R (Windows) tai Komento+Optio+R (macOS).

6. Jos et käytä Creative Cloud -työpöytäsovelluksen uusinta versiota, näyttöön tulee kehote päivittää. Valitse Päivitä.

Windows-käyttäjät, kokeilkaa seuraavaksi tätä

Jos käytät Internet Exploreria Windows-järjestelmässä, verkossa voi olla ongelma. Lähiverkon asetusten automaattisen tunnistuksen asettaminen voi ratkaista ne.

1. Lopeta Creative Cloud -työpöytäsovellus.

2. Valitse Internet Explorerissa Asetukset ja sitten Internet-asetukset.

3. Valitse Yhteys-ruudussa Lähiverkon asetukset.

Lähiverkon asetukset
  4. Valitse Automaattinen asetusten tunnistus -asetus ja poista asetusten Käytä automaattista määrityskomentosarjaa ja Käytä välityspalvelinta lähiverkossa valinta. Valitse OK.

Lähiverkon automaattinen määritys
  5. Käynnistä tietokone uudelleen ja varmista, että lähiverkkoasetusten muutokset jäivät voimaan, toistamalla vaiheet 1–4.

6. Kirjaudu Adobe-tilillesi Adobe ID -tunnuksellasi (yleensä sähköpostiosoitteesi) tai salasanallasi Creative Cloud -työpöytäsovelluksessa tai verkkosivustolla.

Jos kirjautuminen tuottaa vaikeuksia, katso Adobe ID -tili ja kirjautumisongelmat.

Käyttöoikeustietojen noutamisessa tai tallentamisessa ilmenevien ongelmien ratkaiseminen

Adobe-sovellusten on tallennettava käyttöoikeustietoja tietokoneellesi ja noudettava niitä. Toisinaan sovellus pysty tallentamaan tai noutamaan näitä tietoja tietokoneen käyttöoikeuksien tallennustilan ongelmien vuoksi.
Ratkaise ongelma noudattamalla seuraavia ohjeita.

macOS

1. Siirry kohtaan Ohjelmat > Lisäohjelmat > Avainnipun käyttö.

2. Valitse vasemman yläkulman Avainniput-kohdan alta kirjautuminen.

Avainnipun käyttö
    • Jos avainnippu on lukittu, avaa se.
    • Jos avainnippu on avoinna, lukitse se ja avaa se sitten uudelleen.
    Anna pyydettäessä salasanasi lukitaksesi tai avataksesi avaimen.

Windows

1. Avaa palveluiden hallinta (paina Käynnistys-painiketta ja kirjoita palveluiden).

2. Napsauta palveluiden luettelossa hiiren kakkospainikkeella Tunnistetietojen hallintaa.

3. Valitse Käynnistä uudelleen.

credential-manager

Poista Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asennus kokonaan ja asenna sitten sovellus uudelleen

Creative Cloud -työpöytäsovellus on olennainen Adobe-sovellusten käytön kannalta, mutta jos sen vioittuminen aiheuttaa ongelmia sovellusten asentamisessa, sen asennus on poistettava ja se on asennettava uudelleen ongelman ratkaisemiseksi.

Windows-tietokone

1. Lataa zip-tiedosto, joka sisältää suoritettavan asennuksen poisto-ohjelman (.exe).

2. Pura Creative Cloud Uninstaller.zip -tiedosto.

3. Suorita suoritettavan asennuksen poisto-ohjelma Creative Cloud Uninstaller.exe.

4. Asennusohjelma pyytää vahvistamaan, että haluat poistaa Creative Cloud -työpöytäsovelluksen. Lue viesti ja valitse Poista asennus.

5. Asennuksen poisto-ohjelma poistaa sovelluksen tietokoneelta ja näyttää vahvistusviestin. Valitse Sulje.

6. Lataa ja asenna Creative Cloud -työpöytäsovellus uudelleen.

Creative Cloud -sovellusten lataaminen, jos sinulla on kysyttävää lataus- ja asennusprosessista.

Mac

1. Lataa zip-tiedosto ja ota dmg-tiedosto käyttöön.

2. Tietoturva-asetusten mukaan saat varoituksen asennuksen poisto-ohjelman avaamisesta käyttöön otetun dmg-tiedoston kautta. Jatka valitsemalla Avaa.

3. Asennusohjelma pyytää vahvistamaan, että haluat poistaa Creative Cloud -työpöytäsovelluksen. Lue viesti ja valitse Poista asennus.

4. Asennuksen poisto-ohjelma poistaa sovelluksen tietokoneelta ja näyttää vahvistusviestin. Valitse Sulje.

5. Lataa ja asenna Creative Cloud -työpöytäsovellus uudelleen.

Creative Cloud -sovellusten lataaminen, jos sinulla on kysyttävää lataus- ja asennusprosessista.