Toimi seuraavasti, kun et pysty kirjautumaan Adobe Creative Cloud -sovelluksiin, sinut kirjataan Creative Cloudista yllättäen ulos tai kun sinua pyydetään kirjautumaan sisään useasti peräkkäin.

1. Avaa Creative Cloud -tietokonesovellus napsauttamalla työkalurivillä (Windows) Creative Cloud -tietokonesovelluksen kuvaketta tai osoittamalla sen symbolia Applen valikkopalkissa (macOS).

2. Valitse profiilivalikostasi Kirjaudu ulos.

3. Kirjaudu uudelleen Adobe-tilille.

4. Jos et käytä Creative Cloud -tietokonesovelluksen uusinta versiota, näyttöön tulee kehote päivittää sovellus. Valitse Päivitä.

Jos käytät Internet Exploreria Windows-järjestelmässä, verkossa voi olla ongelma. Lähiverkon asetusten automaattisen tunnistuksen asettaminen voi ratkaista ne.

1. Lopeta Creative Cloud -tietokonesovellus.

2. Valitse Internet Explorerissa Asetukset ja sitten Internet-asetukset.

3. Valitse Yhteys-ruudussa Lähiverkon asetukset.

Lähiverkon asetukset
  4. Valitse Automaattinen asetusten tunnistus -asetus ja poista asetusten Käytä automaattista määrityskomentosarjaa ja Käytä välityspalvelinta lähiverkossa valinta. Valitse OK.

Lähiverkon automaattinen määritys
  5. Käynnistä tietokone uudelleen ja varmista, että lähiverkkoasetusten muutokset jäivät voimaan, toistamalla vaiheet 1–4.

6. Käynnistä Creative Cloud -tietokonesovellus ja kirjaudu Adobe-tilille.

Creative Cloud -tietokonesovellus hallitsee tilitietojasi Windows Management Instrumentation (WMI) -palvelulla. Jos palvelu ei ole käynnissä, kirjautumistunnuksesi vanhenevat tietyn ajan kuluttua. Varmista, että winmgmt-palvelu on käynnissä, jotta tietokonesovelluksen kirjautumistunnus ei lakkaa toimimasta.

Lisätietoja WMI-palvelun käynnistämisestä on seuraavassa Microsoftin ohjeessa:

WMI-palvelun käynnistäminen ja pysäyttäminen

Adobe-sovellusten on tallennettava käyttöoikeustietoja tietokoneellesi ja noudettava niitä. Toisinaan sovellus pysty tallentamaan tai noutamaan näitä tietoja tietokoneen käyttöoikeuksien tallennustilan ongelmien vuoksi.
Ratkaise ongelma noudattamalla seuraavia ohjeita.

macOS

1. Siirry kohtaan Ohjelmat > Lisäohjelmat > Avainnipun käyttö.

2. Valitse vasemman yläkulman Avainniput-kohdan alta kirjautuminen.

3. Poista seuraavat merkinnät. Poista ne napsauttamalla niitä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Poista.

• Adobe-käyttäjäprofiilin tiedot
    • Adobe-käyttäjän käyttöjärjestelmän tiedot
    Avainnipun käyttö
  4. Käynnistä Creative Cloud -tietokonesovellus uudelleen seuraavasti.

Windows

1. Avaa palveluiden hallinta (paina Käynnistys-painiketta ja kirjoita palveluiden).

2. Napsauta palveluiden luettelossa hiiren kakkospainikkeella Tunnistetietojen hallintaa.

3. Valitse Käynnistä uudelleen.

Uudelleenkäynnistys
  4. Käynnistä Creative Cloud -tietokonesovellus uudelleen seuraavasti.

Creative Cloud -tietokonesovellus on olennainen Adobe-sovellusten käytön kannalta, mutta jos sen vioittuminen aiheuttaa ongelmia sovellusten asentamisessa, sen asennus pitää poistaa ja asentaa uudelleen ongelman ratkaisemiseksi.

1. Poista Creative Cloud -tietokonesovellus Creative Cloud -poisto-ohjelmalla.

2. Kirjaudu Creative Cloud -tietokonesovelluksen lataussivulle.

3. Napsauta siirtymispalkista Lataus ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Creative Cloud -tietokonesovelluksen lataaminen