Jos tietokoneen järjestelmän kello on väärässä, tästä voi aiheutua aktivointiongelmia. Nollasitko tietokoneesi päivämäärän ja kellonajan äskettäin? Tarkista, että tietokoneen järjestelmän kello näyttää oikeaa aikaa ja päivämäärää ja että sille on määritetty oikea aikavyöhyke.

Ilmoitus ilmaisee, että Creative Cloud -sovellus ei käynnisty, koska tietokoneen kellon ja Adoben palvelinten välillä on ristiriita.

Aikaan liittyvät virheet, esimerkiksi virhe 251, voivat myös näkyä, jos siirrät kelloa taaksepäin ja koitat siten jatkaa sovelluksen kokeiluaikaa.

Järjestelmän kellon ristiriita

Ratkaisu

Toimi virheen ratkaisemiseksi seuraavasti:

1. Varmista, että internet-yhteys on käytössä ja että tietokoneen päivämäärä ja kellonaika ovat oikein. Valitse sitten Yritä uudelleen.

Katso yksityiskohtaiset ohjeet järjestelmän kellon asettamisesta artikkelista

2. Jos ongelma ei liity tietokoneen päivämäärään ja aikaan, artikkelista Yhteyden lisävianmääritys saat ohjeita isäntätiedoston palauttamiseen.