Creative Cloud -sovellusten versio CC 2019 tai uudempi käyttää useita käyttöjärjestelmän suojaustoimintoja varmistaakseen, että sovelluksesi ja tilauksesi ovat turvallisia ja suojattuja.

Nykyaikaisten käyttöjärjestelmien, kuten macOS:n ja Windows 10:n, vierastilit ovat erittäin rajoitettuja ja eristettyjä eivätkä anna kirjoitus oikeuksia Creative Cloud -sovellusten vaatimille alueille. Lisäksi kaikki vieraskäyttäjän luomat tiedostot poistetaan, kun käyttäjä kirjautuu ulos.

Adobe Creative Cloud -sovellusten asentamista ja käyttöä vierastileillä ei suositella eikä tueta.

Ratkaisu

Adobe suosittelee käyttämään tavallisia käyttäjätilejä Creative Cloud -sovellusten asentamiseen.