Noudattamalla seuraavia vaiheita pääset alkuun Adobe Musen käytössä

Huomaa: Adobe Museen ei enää lisätä uusia ominaisuuksia ja sen tuki lopetetaan 26. maaliskuuta 2020. Lisätietoja ja neuvoja saat sivulta Adobe Muse -palvelun päättymisen usein kysytyt kysymykset.

Musen lataaminen ja asentaminen

laptop-download

Aloita Adobe Muse CC:n lataaminen napsauttamalla Lataa Adobe Muse alla. Kirjaudu sisään ja asenna ohjelmisto toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. (Älä huolestu, jos aloitat maksuttoman kokeiluversion sivulta. Voit ladata tilausversion sisäänkirjautumisen jälkeen.)

Jäsenyyteen liittyvä tuki

Oletko unohtanut Adobe ID:si tai salasanasi?

Adobe ID on sähköpostiosoite, jota käytit, kun aloitit kokeiluversion käytön tai ostit Adoben sovelluksen tai jäsenyyden ensimmäisen kerran. Etsi ratkaisuja yleisiin Adobe ID -tunnusta ja kirjautumista koskeviin ongelmiin.

Miksi minun on kirjauduttava sisään voidakseni käyttää Adobe Musea?

Sinun on ajoittain kirjauduttava sisään käyttöoikeuksien tarkistamista varten: kuukausittaisen tilauksen hankkineiden jäsenten 30 päivän välein ja vuositilauksen hankkineiden jäsenten 99 päivän välein. Sisäänkirjautumista vaaditaan myös silloin, kun lataat tai päivität Adobe Musen. Lisätietoja on kohdassa Kirjautuminen sisään ja ulos Creative Cloud -sovellusten käyttöönottoa tai käytöstä poistoa varten.

Voinko asentaa Adobe Musen toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Adobe Musen ja muut Creative Cloud -sovellukset kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Miten saan laskun?

Voit tulostaa laskun Adobe.comissa olevalta tililtäsi. Lisätietoja on artikkelissa Maksukuitin tai laskun tulostus.