Adobe Museen ei enää lisätä uusia ominaisuuksia ja sen tuki päättyy 26. maaliskuuta 2020. Lisätietoja ja tukea on kohdassa Adobe Musen elinkaaren päättymissivu.

Huomautus:

Typekit on nyt Adobe Fonts, ja se sisältyy Creative Cloudiin ja muihin tilauksiin. Lisätietoja.

Adobe Muse on nyt integroitu Adobe Comp CC:een. Sovellus on saatavilla iPhone- ja iPad-laitteille. Comp CC:llä voit tutkia erilaisia asetteluja. Se toimii siltana mobiililaitteiden ja pöytäkoneiden välillä luotaessa asetteluja. Adobe Musen Comp CC -integraation ansiosta voit aloittaa asettelun luonnin iPad- tai iPhone-laitteella ja viimeistellä sen pöytäkoneen Adobe Musella.

Adobe Musen Comp CC -integraatio mahdollistaa sivustojen lankamallien luonnin, asettelun, lähetyksen ja viimeistelyn hyvin nopeasti. Voit tuoda asettelun Adobe Museen välittömästi ja viimeistellä lankamallit yhdessä asiakkaiden kanssa.

Saat lisätietoja Comp CC:stä kohdasta Adobe Comp CC – todellisia asetteluja todella nopeasti.

Lataa ja asenna Adobe Comp CC

Ennen kuin aloitat, lataa ja asenna Adobe Comp CC.

1. Avaa iPad-laitteella iTunes App Store.
  2. Etsi Adobe Comp CC.
  3. Valitse Hae ja sitten Asenna, niin Adobe Comp CC asennetaan iPad-laitteeseen.
  4. Aloita Adobe Comp CC:n käyttö kirjautumalla Creative Cloud -tilillesi.

Comp CC:n käyttö asettelujen luomiseen

Voit luoda Comp CC:llä Adobe Muse -sivustosi lankamalleja tai asetteluja. Sovelluksesta on hyötyä erityisesti, jos sinun on esiteltävä sivuston asettelua asiakkaalle tai luotava siitä nopea vedosversio. Compin avulla voit myös vapaasti kokeilla erilaisia asetteluja, ennen kuin viimeistelet ne Adobe Musessa.

Comp CC:n avulla voit lisätä käsieleillä erilaisia komponentteja, kuten suorakulmioita, kuvien paikkamerkkejä tai tekstilaatikoita. Voit esimerkiksi piirtää suorakulmion muutamalla viivalla, ja se muuttuu tekstilaatikon paikkamerkiksi. Sovellus muuntaa nämä eleet teräväksi grafiikaksi, joten voit suunnitella asetteluja muutamassa minuutissa.

Kuvien paikkamerkkien, tekstin ja grafiikan lisääminen Comp CC -asetteluun
Kuvien paikkamerkkien, tekstin ja grafiikan lisääminen Comp CC -asetteluun

Comp CC on integroitu myös Creative Cloudiin. Voit siis vetää asetteluusi vektorimuotoja, kuvia, grafiikkaa, värejä ja tekstityylejä CC Librariesista sekä ammattimaisia kirjasimia Adobe Typekitistä.

Voit myös luoda Adobe Musella vuorovaikutteisia resursseja, kuten karttoja ja yhteydenottolomakkeita, ja käyttää niitä Comp CC:ssä. Vedä vain vuorovaikutteiset resurssit CC Librariesiin ja käytä samaa widgetiä Comp CC:ssä.

Objektien lisääminen Creative Cloudista
Objektien lisääminen asetteluun Creative Cloudin avulla

Tästä linkistä saat ideoita Comp CC:n asetteluihin.

Asettelun tuominen Adobe Museen

Voit tuoda asettelun Adobe Museen valitsemalla Jaa > Lähetä Muse CC:hen Comp CC:stä. Kun vaihdat Adobe Museen, voit käyttää Comp-asetteluasi Adobe Musessa välittömästi.

Asettelun lähettäminen Museen Comp CC:stä
Asettelun tuominen Comp CC:stä Adobe Museen

Asettelun viimeistely Adobe Musessa

Kun olet lähettänyt Comp-asettelusi Adobe Museen, voit muokata sitä Adobe Musessa välittömästi. Voit muokata esimerkiksi tekstiä, grafiikkaa ja merkkityylejä Adobe Musessa.

Jos olet lisännyt asetteluun esimerkiksi yhteydenottolomakkeita tai Google Mapsin, voit määrittää nämä objektit, kun olet tuonut asettelun Adobe Museen. Voit esimerkiksi määrittää Google Maps -widgetissä käytettävän sijainnin Adobe Musessa.

Adobe Musessa luotujen widgetien määrittäminen
Adobe Musessa luotujen objektien määrittäminen

Jos olet käyttänyt objektia, jota Adobe Muse ei tue asettelussasi, se muunnetaan vektorikuvaksi. Et voi muokata tai määrittää näitä kuvia, kun olet tuonut asettelun Adobe Museen.

Muokkauksen ohella voit myös käyttää Adobe Musen asettelun esikatselutoimintoa, kun teet muutoksia.