Työnkulku

Jos sinun tarvitsee lähettää dokumentti useille allekirjoittajille, jotka jakavat saman sähköpostiosoitteen, syötä allekirjoittajien jakama sähköpostiosoite Vastaanottaja-kenttään kahdesti.

Kun allekirjoitus on tehty, Adobe Sign lähettää dokumentin uudelleen samaan sähköpostiosoitteeseen toista allekirjoittajaa varten.

Pikaopas

1. Kirjaudu Adobe Sign -tilillesi.
  2. Napsauta Lähetä-välilehteä ja syötä sähköpostiosoite kahdesti Vastaanottaja-kenttään.
  3. Lataa dokumentti ja valitse alareunasta Esikatsele asettelut tai Lisää lomakekenttiä.
  4. Napsauta Valitse osallistuja -valintaa vasemmassa yläkulmassa ja valitse sähköpostiosoitteen kohdalle Allekirjoitettu sähköisesti, allekirjoittaja. Vedä haluamasi lomake-/allekirjoituskenttä yläreunasta ja pudota se siihen kohtaan dokumenttia, johon ensimmäisen allekirjoittajan on lisättävä tietonsa/allekirjoitettava lomake.
  5. Napsauta jälleen Valitse osallistuja -valintaa oikeassa yläkulmassa ja valitse tällä kertaa sähköpostiosoitteen kohdalle Allekirjoitettu sähköisesti, allekirjoittaja (1). Vedä haluamasi lomake-/allekirjoituskenttä yläreunasta ja pudota se siihen kohtaan dokumenttia, johon toisen allekirjoittajan on lisättävä tietonsa/allekirjoitettava lomake.
  6. Kun olet lisännyt kaikki lomake-/allekirjoituskentät dokumenttiin molemmille allekirjoittajille, napsauta Lähetä oikeassa yläkulmassa.
  7. Dokumenttisi lähetetään samaan sähköpostiosoitteeseen kahdesti molempien allekirjoittajien allekirjoitusta varten.

Vaihe vaiheelta

1. Kirjaudu Adobe Sign -tilillesi.

2. Napsauta Lähetä-välilehteä ja syötä sähköpostiosoite kahdesti Vastaanottaja-kenttään.

3. Lataa dokumentti ja valitse Tarkista, aseta allekirjoitukset tai lisää lomakekentät alareunasta. Valitse Seuraava.

4. Napsauta Valitse osallistuja -valintaa vasemmassa yläkulmassa ja valitse sähköpostiosoitteen kohdalle Allekirjoitettu sähköisesti, allekirjoittaja.

Vedä haluamasi lomake-/allekirjoituskentät yläreunasta ja pudota ne siihen kohtaan dokumenttia, johon ensimmäisen allekirjoittajan on lisättävä tietonsa/allekirjoitettava lomake.

5. Napsauta Valitse osallistuja -valintaa vasemmassa yläkulmassa ja valitse tällä kertaa toisen sähköpostiosoitteen kohdalle Allekirjoitettu sähköisesti, allekirjoittaja (1).

Vedä haluamasi lomake-/allekirjoituskentät yläreunasta ja pudota ne siihen kohtaan dokumenttia, johon toisen allekirjoittajan on lisättävä tietonsa/allekirjoitettava lomake.

Huomautus:

Kun valitset allekirjoittajan sähköpostiosoitteen (1) osallistujaksi, kaikki ensimmäiselle allekirjoittajalle asetetut lomake- ja allekirjoituskentät himmennetään.

6. Kun olet lisännyt kaikki lomake-/allekirjoituskentät dokumenttiin molemmille allekirjoittajille, napsauta Lähetä oikeassa yläkulmassa.