Sopimuksen lähetys useille allekirjoittajille

Useiden allekirjoitusten hankkiminen yhteen dokumenttiin on eräs Adobe Signin tärkeimmistä työnkuluista. Se antaa sinulle mahdollisuuden kerätä allekirjoituksia tietyssä järjestyksessä (tai samanaikaisesti, jos käytössä on vähintään Pro-tili).

Pikaopas

1. Siirry Lähetä-sivulle.
  2. Anna allekirjoittajien sähköpostiosoitteet siinä järjestyksessä, jossa heidän on allekirjoitettava.
  3. Liitä dokumentti Lisää tiedostoja -painikkeella tai vedä ja pudota tiedosto.
  4. Valitse Esikatselu- ja Lisää allekirjoitus -kentät.
  5. Valitse Seuraava.
  6. Vedä ja pudota ensimmäisen allekirjoittajan kentät (valittu oletusarvoisesti).
  7. Valitse seuraava allekirjoittaja sivun oikeassa yläkulmassa olevasta Valitse osallistuja -ponnahdusvalikosta.
  8. Lisää seuraavan allekirjoittajan kentät.
  9. Valitse Lähetä.

Vaihekohtaiset ohjeet

1. Kirjoita allekirjoittajien sähköpostiosoitteet Anna vastaanottajan sähköpostiosoite -kenttään. Oletusarvoisesti allekirjoitusjärjestys on sama kuin sähköpostiosoitteiden syöttöjärjestys.

Anna sähköpostiosoitteet

Huomautus:

Jos käytössä on vähintään Pro-palvelutaso, lähettäjä voi antaa kaikkien allekirjoittajien allekirjoittaa joko samaan aikaan tai peräkkäin.

2. Liitä dokumentti ja valitse Esikatselu- ja Lisää allekirjoitus -kentät lisätäksesi kentät kaikille allekirjoittajille, ja valitse sitten Seuraava.

Valitse Seuraava
  3. Siirryt vedä ja pudota -laatimisympäristöön. Sivun oikeassa yläkulmassa olevasta Valitse osallistuja -ponnahdusvalikosta valitaan oletusarvoisesti ensimmäiseksi annettu sähköpostiosoite.

Valitse osallistujat
  4. Vedä tämän allekirjoittajan kentät oikeasta ruudusta dokumenttiin.

Lisää allekirjoitus
  5. Valitse Valitse osallistuja -ponnahdusvalikosta seuraava allekirjoittaja.

Valitse seuraava allekirjoittaja
  6. Vedä jälleen valitun vastaanottajan kentät yläosan ruudusta dokumenttiin.

Huomautus:

Voit myös säätää, kenelle kenttä on määritetty, kaksoisnapsauttamalla kenttää ja valitsemalla haluamasi allekirjoittajan Rooli-ponnahdusvalikosta.

Valitse tehtävä
  7. Suorita vaiheet 5 ja 6 jokaisen allekirjoittajan osalta. Kun olet lisännyt kullekin allekirjoittajalle kaikki tarvittavat kentät, valitse Lähetä.

Valitse Lähetä