Alla olevassa artikkelissa on kuvattu perinteisen sivuasettelun prosessi.
Napsauta tätä, jos haluat tarkistaa saman prosessin uuden sivumuodon osalta.

Sopimuksen lähettäminen yhdelle allekirjoittajalle

Dokumentin lähetys allekirjoitettavaksi on Adobe Signin perustyönkulku. Dokumentin lähettäminen allekirjoitettavaksi vain yhdelle vastaanottajalle on yksinkertaisin tapa käyttää järjestelmää.

Voit lähettää dokumentin allekirjoitettavaksi seuraavasti:

1. Siirry Aloitus-välilehteen ja napsauta Hanki asiakirjaan allekirjoitus -linkkiä.

Valitse Lähetä.
  2. Määritä sopimuksen vastaanottaja.

Anna/määritä seuraavat tiedot (vasemmalta oikealle):

Anna sähköpostiosoite
  3. Lisää sopimuksen nimi ja viesti, joka sisällytetään vastaanottajalle lähetettävään ensimmäiseen viestiin.

agreement_message
  4. Vedä ja pudota, liitä tai valitse lähetettävä kirjastodokumentti.

• Voit liittää useita dokumentteja, ja ne toimitetaan vastaanottajalle yhtenä yhtenäisenä dokumenttina.
    Valitse lähetettävä dokumentti
  5. Määritä tarvittavat asetukset:

• Salasanasuojaus (allekirjoitettu PDF-tiedosto) – Tätä salasanaa käytetään Adobe Signista ladatun sopimuksen kaikissa PDF-muotoisissa kopioissa. Salasana estää dokumentin tarkastelun, ennen kuin salasana on annettu.
    • Valmistumisen määräaika – Määräaika vanhentaa tapahtuman, kun siitä on kulunut tietty määrä päiviä.
    • Aseta muistutus – Muistutukset voidaan määrittää useita iterointeja varten. Muistutuksia lähetetään vain kyseisellä hetkellä aktiiviselle vastaanottajalle.
    • Vastaanottajan kieli – Määrittää vastaanottajalle toimitettavan sähköpostiviestin ja näyttöön tulevien ohjeiden kielen.
  6. Jos haluat lisätä vastaanottajaa varten kenttiä, valitse Esikatselu- ja Lisää allekirjoitus -kentät.

Kun kaikki on määritetty, valitse Seuraava.

Valitse Esikatselu
  7. Vedä kenttiä näytön oikealla puolella olevista välilehdistä ja pudota ne dokumenttiin.

Lisää kenttiä

Huomautus:

Jos olet luomassa yleistä dokumenttia omaan käyttöösi, voit valita Tallenna dokumenttikirjastoon -vaihtoehdon ja tallentaa dokumentin lisätyillä kentillä.

Tulevissa tapahtumissa voit liittää dokumentin kirjastostasi ja ohittaa kenttien lisäämisen!

8. Kun olet sijoittanut kaikki haluamasi kentät dokumenttiin, valitse Lähetä.

Vastaanottajalle lähetetään sähköpostiviesti, jossa olevaa linkkiä napsauttamalla hän voi suorittaa toiminnon.

Kun toiminto on suoritettu, saat siitä sähköpostitse ilmoituksen.

Sopimuksen lähettäminen useille vastaanottajille

Sopimus lähetetään useille vastaanottajille lähes samalla tavalla kuin yhdelle vastaanottajalle.

Tärkeimmät erot ovat seuraavat:

• Sinun on määritettävä jokainen vastaanottaja siinä järjestyksessä kuin he suorittavat sopimukseen liittyvän toiminnon.
  • Jokaiselle vastaanottajalle on lisättävä kenttiä tarpeen mukaan.

Huomautus:

Tapahtumat, joilla on useita vastaanottajia, voidaan määrittää peräkkäisen, rinnakkaisen tai hybridin työnkulun muodossa.

1. Siirry Aloitus-välilehteen ja napsauta Hanki asiakirjaan allekirjoitus -linkkiä.

2. Määritä sopimuksen jokainen vastaanottaja.

Anna/määritä seuraavat tiedot (vasemmalta oikealle):

Jos haluat lisätä itsesi vastaanottajien luetteloon, napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa Lisää minut -linkkiä.

Voit antaa saman sähköpostiosoitteen useamman kerran.

Huomautus:

Jos haluat poistaa vastaanottajan rivin, napsauta reunan oikeassa reunassa olevaa X-painiketta.

Anna sähköpostiosoite
  3. Lisää sopimuksen nimi ja viesti, joka sisällytetään vastaanottajille lähetettävään ensimmäiseen viestiin.

4. Vedä ja pudota, liitä tai valitse lähetettävä kirjastodokumentti.

• Voit liittää useita dokumentteja, ja ne toimitetaan vastaanottajalle yhtenä yhtenäisenä dokumenttina.
  5. Määritä tarvittavat asetukset:

• Salasanasuojaus (allekirjoitettu PDF-tiedosto) – Tätä salasanaa käytetään Adobe Signista ladatun sopimuksen kaikissa PDF-muotoisissa kopioissa. Salasana estää dokumentin tarkastelun, ennen kuin salasana on annettu.
    • Valmistumisen määräaika – Määräaika vanhentaa tapahtuman, kun siitä on kulunut tietty määrä päiviä.
    • Aseta muistutus – Muistutukset voidaan määrittää useita iterointeja varten. Muistutuksia lähetetään vain kyseisellä hetkellä aktiiviselle vastaanottajalle.
    • Vastaanottajan kieli – Määrittää vastaanottajalle toimitettavan sähköpostiviestin ja näyttöön tulevien ohjeiden kielen.
  6. Jos haluat lisätä vastaanottajaa varten kenttiä, valitse Esikatselu- ja Lisää allekirjoitus -kentät.

Kun kaikki on määritetty, valitse Seuraava.

7. Vedä kenttiä näytön oikealla puolella olevista välilehdistä ja pudota ne dokumenttiin.

Lisää allekirjoitus
  8. Kun olet sijoittanut kaikki haluamasi kentät dokumenttiin, valitse Lähetä.