Sopimuksen lähetys yhdelle allekirjoittajalle

Dokumentin lähetys allekirjoitettavaksi on Adobe Signin perustyönkulku. Dokumentin lähettäminen allekirjoitettavaksi vain yhdelle vastaanottajalle on yksinkertaisin tapa käyttää järjestelmää.

Pikaopas

1. Valitse Lähetä-sivu tai valitse Hanki asiakirjaan allekirjoitus.
  2. Kirjoita allekirjoittajan sähköpostiosoite Vastaanottaja-kenttään.
  3. Vedä ja pudota, liitä tai valitse lähetettävä kirjastodokumentti.
  4. Valitse Esikatselu- ja Lisää allekirjoitus -kentät.
  5. Valitse Seuraava.
  6. Vedä kenttiä sivun yläosasta dokumenttiin.
  7. Valitse Lähetä.

Vaihekohtaiset ohjeet

1. Lähetä dokumentti napsauttamalla joko aloitussivun Lähetä-painiketta tai Hanki asiakirjaan allekirjoitus -linkkiä.

Valitse Lähetä
  2. Kirjoita vastaanottajan sähköpostiosoite Vastaanottajat-kenttään.

Anna sähköpostiosoite
  3. Vedä ja pudota, liitä tai valitse lähetettävä kirjastodokumentti.

Valitse lähetettävä dokumentti
  4. Lisää kenttiä allekirjoittajan käytettäviksi valitsemalla Esikatselu- ja Lisää allekirjoitus -kentät.

Kun kaikki on valmista, valitse Seuraava.

Valitse Esikatselu
  5. Vedä kenttiä näytön oikealla puolella olevista välilehdistä ja pudota ne dokumenttiin.

Lisää allekirjoitus
  6. Kun olet sijoittanut kaikki haluamasi kentät dokumenttiin, valitse Lähetä.

Valitse Lähetä