Mukauta avustajaportaalissa oleva profiilisivusi mahdollisimman suuren vaikutuksen tekemiseksi.

Profiilin otsikon mukauttaminen

Voit lisätä avustajaprofiilisivullesi mukautetun otsikkokuvan. Toimi seuraavasti:

1. Napsauta Portfolio-välilehdessä otsikoksi asetettavaa kuvaa.

2. Valitse Luo profiilikansikuva ().

v3_make-profile-image
    Kuvan lisääminen profiilin otsikoksi

Kuvasta tulee avustajaprofiilisivusi otsikko.

Huomautus:

Otsikkokuva rajataan automaattisesti keskeltä. Suosittelemme, että valitset vaakakuvan, jonka tarkennuspiste on keskellä.

profile-page-done

Kokoelmien esitteleminen profiilisivulla

Avustajaportaalissa voit luoda kuratoituja kokoelmia, joiden avulla voit järjestellä parhaat työsi ja esitellä ne ostajille. Kokoelmissa voi olla enintään 1 000 resurssia. Voit luoda niin monta kokoelmaa kuin haluat, mutta voit esitellä niistä avustajaprofiilisivullasi vain kaksi.

Kokoelman luominen

1. Valitse Portfolio-välilehdestä uuteen kokoelmaan lisättävät resurssit.

2. Valitse Lisää kokoelmaan.

Kokoelman esitteleminen profiilisivulla

1. Siirry avustajaportaalin Kokoelmat-osaan.

2. Valitse profiilisivullasi näytettävän kokoelman kohdalla Esittele julkisessa profiilissani ‑vaihtoehto.

feature-a-collection
    Kokoelman esitteleminen profiilisivulla