Lue, miten voit ottaa yhteyttä Adobe Stockin tukipalveluun.

Ota meihin yhteyttä

Kiitos, että tutustuit tähän Opettelu ja tuki ‑sivustoon. Olemme pyrkineet vastaamaan usein kysyttyihin kysymyksiin ja auttamaan sinua menestymään kuvapankin avustajana. Jos sinulla on muuta kysyttävää, ota rohkeasti meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä ‑linkki
Avustajaportaalin alareunassa oleva Ota yhteyttä ‑linkki

Ota meihin yhteyttä täällä tai napsauttamalla avustajaportaalin alareunassa Ota yhteyttä ‑linkkiä (katso yllä oleva kuva). Kun otat meihin yhteyttä, kuvaa kohtaamasi ongelma tai kysymyksesi tarkasti. Kuvaa tarvittaessa tekemäsi toimet ja saamasi virheilmoitukset.

Huomautus:

Jos sinulla on ongelmia Adobe ID:n luonnissa, tutustu artikkeliin Adobe ID ‑tiliin ja sisäänkirjautumiseen liittyvien ongelmien vianmääritys. Voit ottaa yhteyttä Adoben tukeen valitsemalla Adobe ID ‑tilisivun alareunassa olevan linkin.